Ettől lehet baja az embernek?
Figyelt kérdés
A buszon a kapaszkodón rá volt száradva egy rágógumi. Legalábbis annak tűnt. Sötétbarna színe volt és belenyúltam. Itt még nem lett volna baj, de aztán figyelmetlenségből a számhoz nyúltam. Ez mennyire veszélyes? Mit kéne tennem?2011. febr. 16. 16:05
1/4 anonim válasza:
Semmit. Hacsak nem ultraszuper gyenge az immunrendszered, azzal a pár legyengült vírussal és baktériummal röhögve megbirkózik. Vagy már a nyál is elpusztította őket.
Ne rettegjünk már ennyire a körülöttünk lévő világtól, és a betegségektől. Nagyon jó kis rendszer ám az emberi immunrendszer, bízzunk benne kicsit jobban :)
2/4 anonim válasza:
Abszolút egyet értek az előttem szólóval. Ez az agyonsterilizált világ inkább árt, mint használ.
3/4 anonim válasza:
Végre valaki aki úgy gondolkodik mint az első író..Fel kéne már fogni az embereknek,hogy bizony jó ha érintkezünk bacikkal ,mert ezáltal lesz az immunrendszerünk is erősebb..
Kár hogy mindenki steril környezetben akar élni,és utána meg csodálkozik,hogy egy tollpihétől is halálos beteg lesz..
4/4 anonim válasza:
azt mondják, hogy kell egy kis baci a szervezetnek. amúgy szentem nem lesz bajod tőle. ha mondjuk átlagosan 1000 bacitól leszel beteg, ez max 50 baci (EZ CSAK PÉLDA)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!