Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Félig Cigány vagyok, de akkor...

Félig Cigány vagyok, de akkor melyik oldalon álok?

Figyelt kérdés
nem rasszizmusból tettem fel a kérdést.de sajnos ez a helyzet.bár nem látszik rajtam de félig az vagyok.szóval inkább a többi fehérhez,vagy a cigányokhoz tartozom?vagy kettőjük között vagyok?sose volt semmi agresszív problémám.szóval se kinézetileg.se viselkedésileg nem mutatható annak.és mégegyszer mondom hogy nem rasszizmusból tettem fel a kérdést :s
2011. febr. 7. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ezt főleg neked kéne tudnod.. hogy kihez vonzódsz inkább
2011. febr. 7. 18:22
 2/9 A kérdező kommentje:
még szép hogy a normál fehérekhez
2011. febr. 7. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Oda tartozol ahova érzed magad. Te határozod meg, hogy milyen vagy nem a felmenőid.
2011. febr. 7. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy tök normális kiscsávó vagy.

Ha pedig nem vagy deviáns, felőlem lehetsz cigány is, indián is, de fehér ember is, tök mindegy.

Nem a bőröd színe, vagy a származásod számít, hanem az, hogy normális ember légy, normális értékrenddel!

Nem kell eldöntened, hogy melyik oldalra állsz, ilyen oldalak nincsenek.

Ne jársz csapatostul autóbuszon zsebelni, Olaszliszkán ne rugdosd halálra századmagaddal az ott áthajtókat, ha a gyereked nekiszalad egy állóra fékezett autónak.

Élj normális életet, és mindegy milyen származású vagy!

2011. febr. 8. 11:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Te egy lelkileg kifehéredett cigány vagy. Több ilyen kéne, mint te. :)
2011. febr. 8. 14:51
 6/9 A kérdező kommentje:
KÖSZI:)
2011. febr. 8. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:
DE EDDIG SOHA AZ ÉLETEMBEN NEM LOPTAM,JÁRTAM BANDÁBA.VAGY A TÖBBI AHOGY AZ EMBEREK SZOKTÁK ERRE MONDANI.SZÓVAL RAJKODNI SOHA.
2011. febr. 8. 16:42
 8/9 anonim ***** válasza:

> SZÓVAL RAJKODNI SOHA.

Helyes! Csak így tovább! :)

2011. febr. 8. 18:55
 9/9 A kérdező kommentje:
úgy is lesz :D
2011. febr. 8. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!