Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Kérdőívezéshez milyen szövegge...

Kérdőívezéshez milyen szöveggel szólítod meg a kedves ügyfeleket? Mire állnak meg biztosan?

Figyelt kérdés
Egészségügyi kérdésekre szeretnék válaszokat kapni, de kicsit bátortalan vagyok.Segítsetek!
2011. febr. 6. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat! Megkérhetném, hogy válaszoljon nekem néhány kérdésre? Elnézést! Válaszolna néhány kérdésemre?
2011. febr. 6. 19:25
 2/8 anonim válasza:
Én ugy kérdezem, hogy "Elnézést! Ne haragudjon ráérne egy pár percre?" általában bevált! :)
2011. febr. 6. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Én biztosan nem állok meg semmiért.
2011. febr. 7. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

"Adok 1000 Forintot, ha ..."

Ha így kezded, akkor talán megállnak, de akkor is csak talán ;)

maci

2011. febr. 7. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Maci-én erre se állnék meg.
2011. febr. 7. 14:01
 6/8 anonim válasza:
Én csináltam sokáig! Tudom, hogy nem volt egy álom munka hely! Nem szórakozásból csináltam hanem, mert kellett a pénz! Én szivesen megállok ezek után bárkinek, nem halok bele 10 percbe!
2011. febr. 8. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

10 percbe mi sem, de amikor harmadszor, negyedszer kellene megállni... az azért már 40-50 perc. Nekem ennyi időm nincs erre, ha nem baj. Viszont az "adok egy ezrest" kezdetűnek nagyobb az esélye még ilyenkor is. (De ha mégsem ad, orrbagyűrüm ;))

maci

2011. febr. 9. 11:31
 8/8 anonim válasza:
Borzalmas, hogy ilyen önző emberek vannak!
2011. febr. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!