Miről tudható, hogy az e-mailt megkapta a címzett?
Én is eleve tiltom a visszaigazolást. Mi köze bárkinek ahhoz, hogy mikor ülök a gép előtt?!
A gmail eleve nem küld jelzést, úgy tudom.
Én a fontos leveleknél, ha nem tudok rögtön válaszolni, inkább írok, hogy megkaptam, később írok.
És ha fontosat írok másnak, kérem, hogy jelezzenek, ha olvasták. A többi meg lényegtelen és megoldja az idő vagy mi....
"Sok embernek írok,valóban közérdekű dolgokat"
Tehát szpemmelsz. Köszönjük. Amúgy meg azt, hogy megkapta szinte biztos tudod onnan, hogy nem jött vissza hibalevél. A legtöbb mailszervert úgy állítják be, hogy ha valamiért nem tudja odaadni a címzettnek (mert nincs olyan, mert betelt, akármi), akkor kapsz egy mailt, hogy gyász van.
Azt hogy ELOLVASTA-e meg végképp nem tudod ellenőrizni.
Most ez ugyanolyan, hogy egy postai levélnél is csak azt tudod meg (ha tértivevényes) hogy megkapta. Igazából szerintem ez már valahol személyiségi jog sértés volna, hogy te pontosan tudd, hogy mikor nyitotta ki.
Nem is beszélve a spamküldőkről, akik baromira örülnének neki, ha gyors, és egyértelmű igazolást kapnának arról, hogy az email cím aktív és él...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!