Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miről tudható, hogy az e-mailt...

Miről tudható, hogy az e-mailt megkapta a címzett?

Figyelt kérdés
Sok embernek írok,valóban közérdekű dolgokat,de soha nem tudom,hogyolvashatta-e a címzett,
2011. jan. 25. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha saját számítógéped van, akkor érdemes beállítani rajta az Outl**k Expresst, abban be lehet állítani egy visszajelző funkciót. Amikor a címzett kinyitja a levelet, feljön egy ablak, hogy a feladó visszaigazolást kér, és a címzett eldöntheti, hogy küld automatikusan egyet, vagy nem. Tudom, hogy bez sem biztosíték, de több, mint a semmi.
2011. jan. 25. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
kérj visszaigazolást mindig h megnyitotta
2011. jan. 25. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A visszaigazolás (nálam) semmit sem ér. Én elvből tiltom az összeset. A legbiztosabb olvasottságjelző az a tárgyra érkező akár pozitív vagy negatív válasz...
2011. jan. 25. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is eleve tiltom a visszaigazolást. Mi köze bárkinek ahhoz, hogy mikor ülök a gép előtt?!

A gmail eleve nem küld jelzést, úgy tudom.

Én a fontos leveleknél, ha nem tudok rögtön válaszolni, inkább írok, hogy megkaptam, később írok.

És ha fontosat írok másnak, kérem, hogy jelezzenek, ha olvasták. A többi meg lényegtelen és megoldja az idő vagy mi....

2011. jan. 25. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:

"Sok embernek írok,valóban közérdekű dolgokat"

Tehát szpemmelsz. Köszönjük. Amúgy meg azt, hogy megkapta szinte biztos tudod onnan, hogy nem jött vissza hibalevél. A legtöbb mailszervert úgy állítják be, hogy ha valamiért nem tudja odaadni a címzettnek (mert nincs olyan, mert betelt, akármi), akkor kapsz egy mailt, hogy gyász van.

Azt hogy ELOLVASTA-e meg végképp nem tudod ellenőrizni.

2011. jan. 26. 07:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Most ez ugyanolyan, hogy egy postai levélnél is csak azt tudod meg (ha tértivevényes) hogy megkapta. Igazából szerintem ez már valahol személyiségi jog sértés volna, hogy te pontosan tudd, hogy mikor nyitotta ki.

Nem is beszélve a spamküldőkről, akik baromira örülnének neki, ha gyors, és egyértelmű igazolást kapnának arról, hogy az email cím aktív és él...

2011. jan. 26. 08:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Minden válaszolónak köszönöm a válaszra méltatást.Nincs szó spamról,csupán egy a mai naptól 73 éves ember életében történt látomás,csodák tettkövetkezmények törvényének leírásáról(összefoglaló) amit olvashatsz a www.osys.hu/biromiklos betűk beírása után Mindenkihez üdvőzlettel. a kérdező.
2011. jan. 26. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Eh, ez spam XD
2011. jan. 26. 10:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha már muszáj szpemmelned, legalább írni tanulj meg kérlek. Írásjel után szóköz, elsőként.
2011. jan. 26. 11:10
 10/10 A kérdező kommentje:
A 11.10-kor válaszolónak: Még egy nagyon dadogónak is lehet véresen komoly mondandója Életkérdés is lehet ráfigyelni.szünetszünetszünet,és vége!
2011. jan. 26. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!