Mi hozza elő a flashbacket?
Én úgy tudom hogy a drog hatóanyaga elraktározódik zsírsejtekben, és ha fogyasztáskor hízik az ember, aztán (akár évekkel később is) mikor fogy az illető akkor felhasználja a szervezete a zsírsejteket és újra bekerül a hatóanyag a vérbe és hat.
Fogyott mostanában az ismerősöd?
pl. Ha marihuánát fogyaszt az ember, akkor az tényleg a zsírszövetekben tárolódik, így ha fogysz, akkor felszabadul belőle valamennyi, ennek nem kell látványos fogyásnak lenni.. futsz 6km-ert, vagy ugrálókötelezel.. ilyesmi, és előjöhet. nekem sokszor fordult elő.. és baráti társaságomnak is, de mi azt vettük észre, hogy van hogy alig veszi észre az ember, vagy ha olyan helyzetben van, akkor el tudja nyomni magában az érzést, vagy ha akarja fel tudja erősíteni azt az érzést..így végülis kezelhető.. De nagy stressznél is lehet..
ugyan ez a herba, hasis.. de a többi drogról nem tudok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!