Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi hozza elő a flashbacket?

Mi hozza elő a flashbacket?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akinek nemrég flashbackje volt és kíváncsi vagyok mi hozhatja elő. Stressz?Boldogság?vagy nem ilyesmi?
2011. jan. 24. 16:54
 1/4 twinky ***** válasza:
0%

Drogok!!

Es ne drogozz!!

2011. jan. 24. 17:11
 2/4 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy a drog de valaminek a hatására létre kell jönnie azért kérdeztem, hogy ha hirtelen túl sok stressz ér vagy boldogság akkor is előjöhet???
2011. jan. 24. 18:57
 3/4 anonim válasza:
100%

Én úgy tudom hogy a drog hatóanyaga elraktározódik zsírsejtekben, és ha fogyasztáskor hízik az ember, aztán (akár évekkel később is) mikor fogy az illető akkor felhasználja a szervezete a zsírsejteket és újra bekerül a hatóanyag a vérbe és hat.

Fogyott mostanában az ismerősöd?

2011. márc. 8. 11:55
 4/4 anonim válasza:

pl. Ha marihuánát fogyaszt az ember, akkor az tényleg a zsírszövetekben tárolódik, így ha fogysz, akkor felszabadul belőle valamennyi, ennek nem kell látványos fogyásnak lenni.. futsz 6km-ert, vagy ugrálókötelezel.. ilyesmi, és előjöhet. nekem sokszor fordult elő.. és baráti társaságomnak is, de mi azt vettük észre, hogy van hogy alig veszi észre az ember, vagy ha olyan helyzetben van, akkor el tudja nyomni magában az érzést, vagy ha akarja fel tudja erősíteni azt az érzést..így végülis kezelhető.. De nagy stressznél is lehet..

ugyan ez a herba, hasis.. de a többi drogról nem tudok..

2013. nov. 2. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!