Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem tudtam...

Mit csináljak, ha nem tudtam eleget készülni holnapra a suliba?

Figyelt kérdés
Nem tudtam tanulini hétvégén,mivel apukám eljőtt hozám,őt 1 évbe 3X látom.;(
2011. jan. 23. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha megmondod ezt a tanárnak, biztos meg fogja érteni.
2011. jan. 23. 21:46
 2/8 A kérdező kommentje:
az a gond,hogy a tanárom nagyon nem kedvel,mível aki benyalizta nála magát azt megérti..velem nem akar jót...
2011. jan. 23. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Tovább fent maradsz, felkészülsz, probléma megoldva.
2011. jan. 23. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Korán kelés, reggeli tanuás, vagy későn fekvés, ameddig csak bírod. Amelyiket könnyebb megvalósítanod. És még ott vannak a holnapi szünetek is.

Szerintem most ha nem leckeírásról van szó, ha nem tanulásról és nincs elég időd tanulni, akor egy átfogó képre törekedj, hogy legalább értsd, miről van szó és legalább valamit tudj válaszolni a kérdésekre. Majd később bepótlod és kijavítod az esetleges gyengébb jegyed.

2011. jan. 23. 21:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de fáj már a fejem is...;(nagyon nehéz lessz
2011. jan. 23. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Igyál teát, az ébren tart. De fejfájással nehéz is. :(
2011. jan. 23. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Holnap reggel óra előtt megkeresed a tanárt, és négyszemközt elmondod neki, hogy családi okok miatt sajnos nem tudtál készülni hétvégén, ezért szeretnéd megkérni rá, h az adott órán ne kelljen felelned, de arról mindenképpen biztosítsd, h ilyen nem fog gyakran előfordulni, és a következő órára természetesen bepótolod a lemaradásodat.

A tanár is ember, ezt mindenki megérti, pláne, ha egyébként nincs rád panasz, és tényleg tanulsz is.

De ettől függetlenül most feküdj le, fájós fejjel nem érdemes tanulni, és reggel egy- másfél órával kelj hamarabb, és akkor igyekezz minél többet megtanulni!

2011. jan. 23. 22:15
 8/8 A kérdező kommentje:
5-ős tanuló vagyok..holnap rossz napom lesz;( pedig szeretek tanulni..megpróbálom a teát:)
2011. jan. 23. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!