Létezik "előző élet"? Be tudták ezt bizonyítani?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 20:39
11/12 anonim válasza:
Dr. Ian Stevenson esettanulmánya hemzseg a hétköznapi emberekkel és hétköznapi múlt életekkel kapcsolatos leírásoktól, egyetlen Napóleonnal vagy Jézus Krisztussal sem hozta össze a sors. Mire fel ez a negatív hangulatkeltés a válaszodban, kedves előző hozzászóló?
A bizonyíték pedig természetesen közvetett, mint egy bírósági tárgyalás során, ha az elkövetőt már nem lehet kihallgatni. A ráutaló jelek, események együttes nyomására (vagy ellenkező esetben azok ellentmondásaira) lehet támaszkodni, nem többre. Dr. Ian Stevenson a legmeggyőzőbbnek az "új életben" megjelenő testi elváltozásokat nevezte, amelyek erősen utaltak az "előző élet"-ben történt traumákra (ezeket kutatta ki fáradságos munkával az orvos).
12/12 anonim válasza:
5 ik szer vagyok más testben jol tudom elözöleg mi voltam és sosem kelet ujracsináljam egyik életemet sem. idáig mind más szinteken voltam. Ireálisnak tünik. de fejlödtem nem minden ugy van ahogy hiszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!