Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek tényleg jó...

Hogyan lehetek tényleg jó katona, hogy még lelkileg is kemény?

Figyelt kérdés
szóval hogy elviseljem a sok öldöklést
2009. febr. 2. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan katona aki bármikor bárkit megölne még az SS katonák is (így utólag) bevallják hogy nem szerettek ölni de nem is akartak meghalni. Egyébként meg tartsd magad távol az emberi kapcsolatoktól ha nincs szerelmed, barátaid, nincs semmi kötöttséged akkor lehet hogy ki lehet iktatni az ilyen gyengeségeket. Egyébként meg sok öldöklés??? hol élsz? már nem kardal meg muskétákkal mennek az emberek úgy ölnek meg hogy a szobában nincs is ablak és kilőnek
2009. febr. 2. 20:56
 2/10 anonim válasza:
100%
nem tudom, hogy hogy lehet elviselni, de ha te alapból nem vagy elég magabiztos ilyen dolgokban, akkor felejtsd el a katonaságot. nem rosszból mondom, de jobban jársz, ha valami más hivatást választasz.
2009. febr. 2. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Mennyivel jobb hely lenne ez a vilag, ha nem is letezne a "hivatasod"....
2009. febr. 2. 23:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Van rá egy mód, hogy ezt megtudd: jelentkezel a légióba, ha felvesznek és végigcsinálod a kiképzést, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem vagy puhány.
2009. febr. 3. 01:18
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a lelkileg keményésgre születni kell. LEgalábbis nekem ez a tapasztalatom. Ez egyetlen jó tulajdonság, amit örököltem apukámtól. Biztos vagyok benne, hogy ezt nem lehet megtanulni. Énrám már nem hat ha egy betegemnek le kell zárnom a szemét , tegnap még nevettett ma meg már tepsibe kell tenni. Egy csecsemő hullája sem készít ki. Van olyan ötven éves kolléganőm akit napokra kicsinál az ilyen eset. Szóval vagy így születtél vagy nem. Ha nem viseled el, akkor nem vagy odavaló.
2009. febr. 3. 07:28
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

OFF:

ne állítsuk már be úgy, hogy a lelki keménység az jó.... Ha valakire nem hat egy gyermek halála, az szomorú, nem lennék rá büszke...

ON

2009. febr. 3. 09:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Off előttem szóló: fogalmad nincs a munkámról ,és arról hogy milyen az mikor így éled a mindennapjaidat , ilyen munkakörben. Megnézném én, hogyan vészelnéd át, ha mindennap ezzel találkoznál. Hogy mire legyen büszke mire nem, azt majd én döntöm el, megengeded?
2009. febr. 3. 09:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Off vagyok, van egy orvos apám.... De ő nem rideg állattartásban nevelt. Ezzel együtt nem bántásnak szántam amit írtam, hanem véleménynek, ami meg hadd legyen olyan, amilyen. Megengeded?
2009. febr. 3. 09:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
megint off vagyok: évekig láttam hullákat, gyerekeket én is- a gyakornok éveimben. Nem tudtam megszokni, ha elfogadni nagy nehezen sikerült is, hogy ilyen van... De nem szeretném szét offolni kérdező topikját, te írtál ide, nyilván vállalod a reakciókat is.
2009. febr. 3. 09:24
 10/10 A kérdező kommentje:
alapjáraton érdekelnek szoktam véres durva, és háborús videokat is nézni, olvasni is, nemtudom de nagyon érdekel a téma. csak érdekelne mennyire lehet még 'tuningolni' a lelket?
2009. febr. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!