Mit jelent az, hogy kultúrbarbár?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 22:36
1/10 anonim válasza:
Azt, h Alekosz egy óriási balfa*. AZT!
2/10 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem tudom, hogy mit jelent a szó. Valaki tudja? A pontos jelentést
2011. jan. 9. 23:08
3/10 anonim válasza:
Nehéz lenne megfogalmazni, mondjuk másképp: civilizált idióta. Kb ennyit tehet, bár a pontos jelentését én sem tudom, de mi más lehet?
4/10 anonim válasza:
Olyan, aki annyira beleásta magát a műveltségbe, hogy fejből idéz bármilyen filozófustól, ugyanakkor egy villanykörtét nem tud kicserélni, mert ahhoz ő már túl bölcsész.
5/10 anonim válasza:
ha ez így van, ahogy az utolsó mondta, akkor végképp nem értem, miért mondják ildire, hogy kultúrbarbár.
7/10 anonim válasza:
Alekosz szerint azt jelenti, hogy az ember olyan dolgokba üti bele az orrát, amihez nem ért, de azt hiszi hogy okosat mond ..
Szerintem is balf*sz az Alekosz és azt hiszi hogy k.urva okosakat mond és választékosan beszél közben csak elmondja ugyanazt szinonimákkal, a tartalom ugyanaz..
8/10 anonim válasza:
Alekosz talán bölcsebb mint ti. Ugyanis ha megnéziterk, igyekszi kválasztékosan beszélni, sé ő nem falaz, kimondja amit akar. Ebben az esetben h basszun K:D
9/10 anonim válasza:
Nem alkalmas semmilyen társasági életre/eseményre
egy conversation killer!
10/10 anonim válasza:
# 4/9: Pont, hogy olyan embert jelent, aki állandóan művészetekről, kultúráról okoskodik, de folyton hülyeségeket mond. Mivel fogalma nincs az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!