Leírnátok a szakmátokat? =)
Figyelt kérdés
Nagyon nem tudom még mi szeretnék lenni, pedig már 7.-es vagyok. Arra gondoltam ha írnátok pár dolgot akkor találnék nekem megfelelőt. A fizikát és a matekot is szeretem de nem az erősségem :( Jobban a kémia, irodalom és a biológia áll hozzám közel. Tudom hogy nem lehet így válogatni ahhoz hogy jól kereső munkám legyen és eltudjam esetleg későbbiekben(suli elvégzése után és biztos anyagi háttér mellett) tartani a családomat, de szeretnék jól alapozni. Nem élek valami gazdag családban viszont a szüleim szeretnék ha jobb életem lenne és ha kell kollégiumba is elengednek (ami elég drága a mi szemszögünkből ugyanis 3-an vagyunk tesók és mind a hárman kiskorúak). Debrecenbe keresnék sulit esetleg Egerben. Köszi a hasznos válaszokat :)2010. dec. 12. 20:24
12/15 anonim válasza:
Ha szereted a kémiát (és később is szeretni fogod), és megy a matek és a fizika is, akkor mindenképpen vegyészmérnök. Az még eléggé keresett is és szerintem meg is fizetik. Én környezetmérnöknek tanulok, de már most félek, hogy diplomás munkanélküli leszek, az ugyanis nem annyira keresett (még).
És külön dícséretes, hogy már most foglalkozol a jövőddel. Hugom is most hetedikes, jelenleg csillagász akar lenni. :S Igaz ráér még eldönteni, ahogy te is, semmiképp se kell elkapkodni. Mindenképp olyat válassz amit szívesen csinálnál egész életedben, ha még jól meg is fizetik, az csak a pláne.
14/15 anonim válasza:
szoftverüzemeltető, de teherautó sofőr is egyben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!