Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valaki kipróbálta már a...

Valaki kipróbálta már a hangdrogot?

Figyelt kérdés
Igen jól értette aki nem hallott még róla: hangdrog. Írd be a goggle-be és olvasgasd a kommenteket, setleg cikkeket. Én a youtube-ba is beírtam egy két dózis nevét és néztem az emberek által felvett reakciókat, de nemt udom eldönteni, hogy valósak e.
2010. dec. 11. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az I-doserre gondolsz, én igen már próbáltam és nálam működött is.A legfontosabb hogy hiszel-e benne hogy működni fog, vagy kamunak tartod az egészet.Ha úgy próbálod ki hogy ááá úgysem fog működni, akkor nem is fog.Egyébként egyes hangfájlok elég érdekes élményeket értek el nálam.Vegyél fel egy fejhallgatót, olyat ami befedi az egész füledet, sötétíts be, feküdj el az ágyon és koncentrálj a hangra.
2010. dec. 11. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
És ez is függőséget okoz?
2010. dec. 11. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem okoz függőséget, nyugodtan kipróbálhatod.
2010. dec. 11. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Felcsigáztatok, megyek kipróbálom. : D
2010. dec. 11. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor mitől drog, ha már függőséget se okoz. Ennyi erővel bármi lehet drog ami élvezetes.
2010. dec. 12. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:
sztem lelki függőséget ez is okozhat, úgy tudom h a drogról való leszokás elősegítésére találták ki, ezzel helyettesítve a kábítószer hatását
2010. dec. 12. 02:06
 7/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok, még annyival kiegészíteném h lelki függőséget szinte minden okozhat uh nem hiszem h veszélyesebb lenne a wow-nál pl
2010. dec. 12. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!