Meg tudnád alkotni a történet csattanóját?
Figyelt kérdés
Kutyaharapást szőrével
Egy rosszmájú szomszéd elhatározta,hogy jól megtréfálja a gyógyítással is foglalkozó bölcs embert.Egyik reggel átballagott hozzá.,,Jaj,jaj!Egy egér bujt be a gyomromba az éjjel,mialatt békésen aludtam.Mondd meg nekem -gyomorfájást színlelve-,mitévő legyek!"
Minél viccesebb "csattanókat várok"
2010. dec. 5. 18:01
1/9 anonim válasza:
A bölcs azt tanácsolta neki: Az emberi száj sok mindenre képes. Tud hideget, meleget. Most használd egér fogóként. Tegyél egy darabka sajtot a fogaid közé, és ha az egér kijön érte a gyomrodból, csak ketté kell harapnod.
2/9 anonim válasza:
Hagyj benn egy macskát éjszakára a szobádban,ha szerencséd van,bebújik a gyomrodba az egér után és megszabadít tőle!
3/9 A kérdező kommentje:
köszi igen jók lettek nagyon tetszenek.továbbiakat is várok
2010. dec. 5. 19:28
4/9 anonim válasza:
Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow :D:D:D Az első nekem tetszik :D:D Dőltem rajta XD
5/9 anonim válasza:
"Hmmm... patkánymérget javaslok lenyelésre, műanyag zacskóban... ha leér, az egér kirágja a zacskót, megeszi a mérget. Utána elhalálozik, és innentől beindulhat a gyomor normális emésztési folyamata, az egérben sok hasznos fehérje van... az emészthetetlen melléktermékek - zacskó- pedig később természetes úton távoznak a testből..."
6/9 anonim válasza:
vagy eszel rá egérfogót,vagy feldugod magadnak a macskát
7/9 anonim válasza:
A bölcs válasza a szomszédnak:
Szerintem neked az óvodában szalonna volt a jeled! :D
8/9 A kérdező kommentje:
igen jók...nagyon tetszenek amiket irtatok...igazán köszi a csattanókat:D
2010. dec. 8. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!