Hogy fog kinézni, milyen lesz a jövő városa?
Figyelt kérdés
Nem kell hosszútávra gondolni, kb 2030-40-es évekre. Tudom, hogy nem lehet előre jósolni, de azért mégis milyen elképzelések vannak. Kiváncsi vagyok a véleményetekre!2010. nov. 7. 17:08
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sok változás történne. Attól még, hogy újabb, "modernebb" autókkal járnak majd az emberek ugyanúgy lesznek az utcákon "régi" (azaz máról maradt) kocsik is, mint amilyen pl. ma egy trabi. Lehet, hogy felhúznak néhány szép új házat, de a maiakat nem bontják le. Szóval szerintem kb. ugyanígy nézne ki, csak az akkori szemmel a mai dolgok tűnnek majd olyannak, mint amilyennek mi érzékeljük az 1970-80-as dolgokat.
2/2 anonim válasza:
Hát szerintem nem kell sekélyesen gondolkozni.. attól függ hol található az a város :) Mert nem kell a jövőbe menni ha utópisztikusnak tűnő zöld vagy modern takarékos városokat szeretnél látni (épülő Masdar city, európa zöld városa Malmö, 1-2 német és svájci megvalósítás..stb). Ha viszont Magyaroszágban gondolkozol, mi eléggé le vagyunk maradva ilyen téren is.. bár itt is vannak kezdeményezések, pl: Budapesten vmeik új lakópark amit most avattak, vagy ökö falu is létezik már ha jól tudom ... mind1 kutass jobban ha érdekel a téma mert szerintem jó téma iránt érdeklődsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!