A Gravitáció lenne a legelső dolog és mégis fogalma sincs róla senkinek. pedig olyan okos már mindenki, énis egy táskát már készültem hogy utazok a Marsra de minimum a Holdra. Megoldódott már a Gravitáció kérdése? Vagy csak nyomoznak utána?
Ez is egy olyan kérdés, aminél a kérdező direkt csak rossz válaszokat ad meg. Teljesen világos, hogy nem a mókusok, hanem az egerek tudják legjobban mi az a gravitáció, mivel ők hatalmas, több dimenziós aggyal rendelkező pándimenzionális lények kitüremkedései a mi világunkba.
De, kérdező, ha már ilyen nagy utazásokat tervezel, akkor azt áruld már el, hogy legalább van-e nálad törülköző?
Nem vagyok fizikus meg tudós, de :
Az egyik megjegyzésem, hogy attól, hogy nem értünk valamit 100% pontossággal és részletességgel, nem is mindig szükséges, hogy annyira pontosan számoljunk vele, ha észben tartjuk, hogy mennyire pontos és milyen körülmények között, igaz néha erre csak akkor kerül sor, ha már technológiailag eljutunk egy szintre.
A másik, hogy ha arra várunk, míg nem értjük teljes mértékben és nem használjuk a már meglévő tudást, lehet sose jő el a teljes megértés ideje , közben pedig elesünk attól a sok haszontól, amit a részleges tudás adna és így technológiailag is fejlődhessünk..
Gravitációs konzultációra nem szavaztam.
A gravitáció szabályait ismerjük, tehát használni tudjuk.
Azt nem értjük, hogyan, MI MIATT működik. De attól még használni lehet gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!