Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Érdekel valakit az időutazás? ...

Érdekel valakit az időutazás? Én az alábbi öt korszakba mennék vissza az időben.

Figyelt kérdés

1. Találkoznék Petőfi Sándorral, hogy írjon rólam egy jó verset, ami híres lesz és tanítják az iskolákban.

2. Elmennék az ismeretlen eredetű ókori sumerekhez és lejegyezném a nyelvüket, beszélgetnék velük.

3. Megjelennék Szulejmán szultán sátrában a Mohácsi csata előtti nap éjjelén és elintézném őt. Majd mikor rám támadnának visszaröppennék a jelenbe.

4. Elmennék az ősmagyarokhoz Etelközbe. Lejegyezném a még élő magyar szájhagyományt. Kipróbálnám értenénk-e egymást.

5. És végül, de nem utolsósorban:

Beszélgetnék Árpád vezérrel, győzködném,

hogy menjünk kicsit nyugatabbra.

Javasolnám neki, hogy hozza magával a keleten maradt magyarokat és szövetkezzen Bizánccal a német területek elleni támadás érdekében. Ha Árpád vezérnél süket fülekre találok, vagy sikertelen a katonai akció, akkor lép életbe a hármas pont.

nov. 21. 16:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#9 Attól még kisebb pánik kitört volna a seregben, hogy olyan fegyver által halt meg az uralkodó amit nem ismertek. Ettől függetlenül visszatértek volna Konstantinápolyba, mert uralkodó nélkül a sereg félkarú óriás.
nov. 21. 19:18
 12/15 kürtőskalácska ***** válasza:
65%

Most az jutott eszembe,hogy az ükapámat megnézném az első világháborúban.

Illetve a dédapámat is a másodikban.

Megnézném az ősi Kínát Japánt Bhutánt stb milyen volt ott.

Meg amit a felettem levő is írta,a piramisokat nézném meg stb.

nov. 21. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Engem pl az érdekelne, hogy az általam ismert városok hogyan néztek ki régen
nov. 21. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a dínókig mennék vissza, meg random időkbe, hogy megnézzem a kihalt állatokat és növényeket. Aztán megölelném Jézust.
nov. 22. 02:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Érdekelni érdekel, én is szívesen visszamennék pár korba, de az időutazás szerintem soha nem fog megvalósulni, mert különben már a mi korunkba is eljött volna valaki a jövőből.
nov. 23. 08:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!