Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen porlasztót tegyek az...

Tonineger kérdése:

Milyen porlasztót tegyek az 1.9 TDI ahf be, mi a külömbség köztük?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Vettem nem rég 1.9 TDI ahf motorkóddal egy octaviát egy chippes viszonylag jól megépített autó már több mint 10. Éve így megy elméletileg 502 csúcsok vannak benne, én annyira nem értek ehhez abban is lehet 0.24,0.26,0.30csúcs? Most szeretnék bele venni 4 db másikat mert ezek már egy kicsit oda vannak kb:160-170 ló körül van az autó szerintetek ha másmilyet vennék bele lenne valami baja mármint hogy többet fogyasztanak vagy lassab lenne? Azt nem tudom hogy az 502csúcs az teljesen más lenne mint pl a 0.24,0.30 vagy ugyan az, én ebben nem vagyok otthon sajnos. Jó lenne ha kicsit felvilágosítanátok róla vagy az502 a típusa lenne? A válaszokat előre is köszönöm.

tegnapelőtt 20:54
 1/5 EagleHUN ***** válasza:
43%

Kérdező ez most valami vicckérdés akarna lenni? !TDI!

Dieselben nincs porlasztó üzemanyag adagoló van.

Injektorosban meg a befecskendezés porlaszt ígyis úgyis.

tegnapelőtt 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj hogy halvány fingod nincs hogy mi micsoda.

De ne is fogj neki mert te úgyse tudod kicserélni , beállítani.

Mi az hogy kicsit oda vannak?

Meg kb annyi a LE, ezt mire alapozod?

tegnapelőtt 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:

El fognak repedni a dugattyúid, ha még nincsenek. Ez nem előkamrás motor, bár hengerfejet nehezebb javítani, mint 4 dugót kicserélni.

Elreped, eltörik, és komplett motorcsere.

Nem 1 ilyet láttam már. :(

Vigyázz rá inkább, vegyél gyári porlasztókat.

tegnap 07:20
 4/5 A kérdező kommentje:

2-es

Szerintem már több motort újítottam fel mint te, a porlasztókat valóban nem vágom nem is én cserélném a csúcsokat a porlasztóba, meg igazából a régieket nem szeretném felújítani külön felujítottat akarok bele venni.

Tudod azért vannak oda mert már fehéren füstöl, kopognak amíg be nem melegszik de te egy ügyes okos fotel guru vagy mindent tudsz kiváncsi lennék hány autót szereltél életed során.

tegnap 09:17
 5/5 A kérdező kommentje:
3-mas kovácsolt belső van benne. Épített az egész motor.
tegnap 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!