Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 20 fok novemberben?

20 fok novemberben?

Figyelt kérdés
na az tényleg globális felmelegedés...
2010. nov. 4. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
2009. december 25-én (Karácsonykor) itt 17°C fok volt délután (Nyugat-Magyarország). Szerintem ennek semmi köze a globális felmelegedéshez (pár hete fagyott, ami októberben szokatlan). Egyszerűen meg van kergülve az időjárás.
2010. nov. 4. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:

érdekes . engedd meg , hogy kérdezzek valamit , csupán érdeklődöm.

mennyi lenne most itthon az ideális hőmérséklet? 10fok?

ez a 20 fok , most mikorra vonatkozik? jövőhéten már nem lesz ennyi , ma sem volt sztem meg nem is volt ennyi sztem , na mind1.

akkor meg ha már mondjuk a jövőhéten nem lesz 20 fok , és visszaáll az ideális hőmérsékletre , akkor csak 1 hétig tartott a globális felmelegedés?

a világ más részein is ilyen mértékű a hőmérséklet-eltérés?

tehát mondjuk most kanadában is +10 fok van átlagban?

vagy csak nálunk ? akkor csak Magyarországot érinti a globális felmelegedés?

Én nem hiszem , hogy ennek a globális felmelegedéshez lenne köze.

2010. nov. 4. 21:11
 3/10 anonim válasza:
ma 12:30kor fehérváron 22 fok volt hőmérő szerint. Kint ültem egy parkban a bnőmmel és "elvoltunk" jó volt szeretem ezt az időt :D
2010. nov. 4. 21:20
 4/10 anonim ***** válasza:

1987 december 30-án Orosházán katonáskodtam. Az alakuló téren egy szál ingben dolgoztunk, mert +16-18 fokok voltak! Az aranyeső barkája is kipattant!

Aztán januárban megfagytunk!

Sőt 1987 februárjában 20 cm-es hó esett, és hetekig megmaradt!

2010. nov. 4. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Én se fognám a globális felmelegedésre. Emléxem olyanra h 30 cm-es hóban locsoltam és olyanra is h decemberben rövidújú pólóban ásott apám a kertben :)
2010. nov. 4. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak meghülyült az időjárás. Tavaly is ez volt, decemberben még úgy őszies idő volt, karácsonykor 20 fokok, januárban kezdett hidegebb lenni, február-márciusban pedig esett vagy 20-30 centi hó. Fura

De én nem szeretem ezt, mondjuk téli párti vagyok így is, imádom a nyarat, de csak ha vége a télnek, akkor jól esik a meleg idő. Viszont most épp örülök hogy végre vége a nyárnak, és jönnek a "komorabb" idők, erre november, halloween, karácsonyi hangulat nuku..decemberben is lehet ez lesz :/ de én nem szeretnék 20 fokban karácsonyozni. Remélem lehűl egy 5-10 fokra azért.

2010. nov. 4. 22:24
 7/10 anonim ***** válasza:

De jó is volt, este megyek haza és meleg szellő fújdogál, tisztára nyáron éreztem magam :D

De ennek semmi köze semmiféle globális dologhoz. Lokális anomáliák előfordulnak. Lehet nem északi, hanem déli szél volt...

2010. nov. 5. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ez az időjárás, ennek örömére bicikliztem is egyet :)
2010. nov. 5. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:

A "megkergült az időjárás"-t mégis mivel magyarázzátok?

A globális felmelegedésről mindenkinek az egyre inkább melegebb idő jut az eszébe, pedig inkább globális klímaváltozásról kellene beszélni, ami hazánk esetében szélsőséges időjárást okoz.Hatalmas árvizek, hirtelen felmelegedés majd lehűlés stb.

2010. nov. 5. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:
és azt hogyan magyarázod bele a globális felmelegedésbe h nagyszülein idejében is voltak ien szokásostól eltérő időjárások nem egy időstől hallottam h ők is tapasztaltak hasonlókat mint pl túl enyhe tél, nagyon hideg tavasz, szélsőséges szárasság stb.
2010. nov. 5. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!