A magyar papírpénzeken szereplő személyek közül kit cserélnél le valaki másra?
Figyelt kérdés
Én Bethlen Gábor(2000ft) helyett Batthyány Lajost mártírsága miatt választanám.
II.Rákóczi Ferenc(500ft) helyett Dobó Istvánt az Egri vár védelmében nyújtott teljesítménye miatt a túlerővel szemben.
jún. 9. 16:39
1/9 anonim válasza:
Mátyást az ezresről. Hogy kire... nem tudom, tök mindegy, ezrével lehetne sorolni személyeket, akikre büszkébbek lehetünk, mint Mátyásra.
2/9 anonim válasza:
Orbán Viktort az ezresről. Helyére GWM-et tenném.
3/9 anonim válasza:
Ezresen Mátyás helyett Orbán Viktor király legyen.
4/9 Szándékos Bendegúz válasza:
1-s től kérdezem:
Mi a bajod Mátyás királlyal ?
5/9 bollocks válasza:
Én bárkit lecserélnék Orbán Viktorra, ha jól tudom, Magyarországon élő ember nem szerepelhet papírpénzen.
6/9 anonim válasza:
Senkit, de bevezetném az 50 és 100 ezres bankjegyet. Az egyiken Kelemen Anna, a másikon Rózsa Sándor lenne, mert qrva betyár világot élünk. (Amúgy az első mondatot még komolyan gondoltam.)
7/9 anonim válasza:
Szanta Stefán helyett Győzikét raknám a 10000-re.
8/9 Tatyó válasza:
Az ezresen viccen kívül, Vitya van. Csak a haj hosszabb.
9/9 anonim válasza:
A sok nulla közül nehéz választani, meg hát mire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!