Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Fel tudnék hízlalni egy hízót...

Fel tudnék hízlalni egy hízót a Miskolc Plázában meghagyott éttermi ételmaradékból?

Figyelt kérdés
A Miskolc Plázában én szedem össze a tálcákat az asztalokról, és rengeteg kaját (meki, kínai kaja, pizzák) hagynak ott a vendégek. Óriási gazdagság van hazánkban, tudom. De ez csak nekem jutott eszembe eddig? Fizikai korlát nincs, mert a disznónak tudnék megfelelő kényelmet (helyiséget) biztosítani :) Csak nem vagyok benne biztos, hogy szeretni fogja-é a kólát és a hambit a kis jószág.
2010. okt. 25. 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy Magyarországon a hamburgerhúst marha helyett sertéshúsból készítik. Ha nem jelent gondot, hogy kannibalizmusra kényszeríted a malacod, biztosan meg fogja enni. De hogy bármi élőlényt kizárólag gyorskaján tartani mit fog eredményezni, azt nem tudom.
2010. okt. 25. 23:54
 2/9 anonim ***** válasza:
én úgy tudom h már nem szabad disznókat moslékkal etetni....
2010. okt. 26. 00:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem beteg lenne tőle. Nézd meg a Super Size Me-t. Ott 1 hónapig falt mekis kaját egy ember és nagyon kikészült. Szerintem ha egész életében ilyesmit enne, akkor annak rossz vége lenne. Bár ez egy malac és nem ember, de szerintem hasonlóan hatna rá.
2010. okt. 26. 00:27
 4/9 BeerHunter ***** válasza:
Nem szabad moslékkal etetni a desznyót. Miért? Mert egy újabb eus fa$zság. Azért. Tudod te is túl logikusan gondolkodsz.
2010. okt. 26. 00:47
 5/9 anonim ***** válasza:

A disznó az egy rendes állat.

Nehogymár embereknek készített moslékkal etesd.

Ha meghízna is tőle, hurka és kolbász helyett legfeljebb sajtburger lenne belőle light kólával.

2010. okt. 26. 06:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Az Eu-ban egy lángész kitalálta,hogy az ételmaradék egészségtelen,ezért betiltotta,hogy a disznókat etessék vele. A táp sokkal egészségesebb?

A Kádár-rendszerben (főleg a TSZ-ekben) a konyhai hulladékot a disznóknak adták az egyéb szemestakarmány és burgonya mellett. Soha senki nem lett beteg,és a disznók húsa is sokkal jobb volt,mint a táposaké. Akik ma is hízlalnak otthon disznót,azok is etetik a maradékkal a disznaikat. Szerencsére őket nem érdekli az EU tiltása.

2010. okt. 26. 07:25
 7/9 hollófernyiges ***** válasza:

Én úgy tudom hogy csak eladni nem szabad moslékkal etetett disznót (illetve a belőle csinált egyéb termékeket :) de saját célra nem tiltott. Jól is nézne ki ha Pista bácsit bevinnék mert az ebédről megmaradt töltött káposztát a disznónak adta.

Szerintem egy próbát megér ha hagyják hogy elvidd a maradékot.

2010. okt. 26. 08:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Saját célra szerintem is etetheted bármivel (másképp: senki nem ugathat bele).

A disznó biztos megenné, mert mindent megeszik.

Az, hogy mennyire egészséges, nem tudom.

De hogyan viszed ki? Az ÁNTSZ biztos belekötne, a munkaadód meg nem repesne az örömtől, hogy miattad kúrogatja őket a hivatal.

Ha meg suttyomban elviszed mindig valahová a maradékot, akkor a munkahelyedről hiányzol, ennek szintén nem örülnének.

De sok sikert hozzá, engem is idegesít a pazarlás.

2010. okt. 26. 08:42
 9/9 anonim ***** válasza:
engem is, inkább vegyen kevesebbet, de azt egye meg
2010. okt. 26. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!