Segitseg! Mit tegyek ? Eltörött a hihanyos hőmérő, tobb oraja is lehet annak de csak most vettem eszre!
"sosem takarítottam fel, nem is tudtam akkor még, hogy nem szabad hozzányúlni"
Bőrön át nem szívódik fel. És éveket kell eltölteni higanygőzös környezetben ahhoz, hogy mérgezést kapj. Higany ügyben átestünk a ló túloldalára. A múlt században [2000-ig] az orvos higanyos vérnyomásmérővel mérte a vérnyomásodat. És sem az orvos, sem az asszisztencia nem pistult bele 40 évnyi szolgálat után SEM a mindennapi higany expozícióba. TappancsMancs kormányzati linkje is egy durván túltolt, internetről összeollózott tákolmány, a szerző sem a kémiához sem az orvostudományhoz nem konyított. A cél az volt, hogy bolondbiztos cikket írjon és mindenki rettegjen a higanytól. Ezt a célt elérte. Ha az ijesztgetés a cél, akkor jó. Ha valaki a valóságra kíváncsi, akkor ne olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!