Goldbach-sejtés?
Arra a kérdésre szeretnék választ, hogy szerintetek hová érdemes vagy szabad fordulni, ha sikerült bizonyítanom a Goldbach-sejtést?
Nincs hiba, nincs tévedés, mert annyira egyszerű a bizonyítás, mint egy faék. Röhögni való, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe a helyes megközelítése a kérdésnek.
Tehát nem trollokkal és hitetlenkedőkkel szeretnék vitázni, mert a konkrét bizonyítás egyenlőre nem publikus.
18042-nek:
Nem kell bizonygatnod. Kíváncsi voltam hogy van -e valami halvány fingod róla, ezért benyögtem egy orbitális b'romságot, és vártam a reakciót. 😉
#39-nek:
Mert neked pontos ismereted van ez ÉN képzettségi szintemről. 🤣🤣
#40-nek:
Nem vagy képes értelmezni a leírt betűk sorából kialakuló szavak jelentését? Vagyis nem megy az ÉRTŐ olvasás?!
Rohadtul nem érdekel hogy ki-mit hisz arról, hogy megoldottam -e? Olvasd el újra-újra, és újra a kérdést, hátha eljut az agyadig az ÉRTELME!
"ezért benyögtem egy orbitális b'romságot, és vártam a reakciót"
Az igen! Utoljára kisiskolás koromban hallottam ehhez hasonló béna kifogásokat, amikor valaki lebukott, hogy tudatlanságában hülyeséget beszélt :D
42
Trollok ezt szokták amúgy csinálni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!