Nem szomorú hogy januárban 30 fok van Spanyolországban?
nem úgy néznek ki, mint akik szomorkodnak
kicsit én is irigykedek. utálom a telet.
szerintem inkább a nyári 45 fok az, ami nem érinti túl jól az embereket.
Nekem az jut eszembe, hogy mindig tudunk valamiért panaszkodni, ha valami nem optimális.
Ha van hó, akkor azért.
Ha nincs hó, akkor azért.
Ha esik az eső, akkor azért.
Ha nyáron meleg van, akkor azért.
Jó, a komfortosan nem elviselhető tényezők egy másik kategória, de sokszor olyanért kívánkozunk, ami éppen nincs. És ez így nem korrekt.
Egyesek örülnek neki, mások nem. De értem én, hogy honnan származik a kérdés: "globális felmelegedés aggasztó következménye máris drasztikusan jelen van".
Egy kérdés: 2-es mi rosszat írt? Csak a saját véleményét írta le. Számára nem szomorú, mert nem érinti.
Mind a negatív szemléletű (1-es), mind a közömbös szemléletű (2-es) kapott negatívot. 5-ös is fog kapni (((de nem tőlem))). Mégis mi rosszat írt bármelyikük is? Csak a saját érzéseit írták le. Azt, amit a kérdező kérdezett.
Látom előre, hogy én is fogok kapni negatív értékelést a nagy semmiért, de lehet, hogy többet is. Hálásan köszönöm! Kezdek kigyógyulni az elismerés hajhászásából innen a gyakoriról, tehát jó alkalom az edzésre ez.
Hát így működik a gyakori némelyek szemében. Csak azt mondaná meg a negatívat osztogató, hogy mi motiválja? Bárcsak tudnám és látnám logikus magyarázatát, bárcsak, bárcsak... Szeretnék fejlődni. Azért eláruljátok? Bizonyára gyerek vagyok ilyen téren, mert hát lám: hiányos a tudásom.
Április végén 6° volt Barcelonában amikor ott voltam itthon 38,5.
A Kanarin 13° volt október közepén reggel itthon 20°.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!