Az ember le tudta volna futni a t-rexet?
Figyelt kérdés
Ezen gondolkodtam. Ha egy időben élt volna a két faj, vajon a zsákmányállatai lettünk volna, vagy esélye se lenne, mert fürgébbek, gyorsabbak vagyunk. Le tudnánk-e futni.jan. 20. 19:46
11/14 A kérdező kommentje:
9: valami olyan filmet is láttam, ahol bölényeket (?) lassan körülvettek, és végül egy szakadék szélére kerültek (a bölények), akkor kezdtek feléjük szaladni a vadászok, és lezuhantak. Így vadásztak rájuk. Szintén történelem előtti idők. De ez teljesen más téma, csak úgy leírtam. Na mindegy. Lényeg, hogy nem mindegy üldözött vagy vagy pedig vadász. Ha az életedért futsz, pánikban, hamar kifulladhatsz.
10: így van.
Szerintetek mi volt a T. rex végsebessége? Vagy az, amit stabilan tartani tudott. Félelmetes egy állat.
jan. 21. 18:22
12/14 anonim válasza:
Kérdés az is, hogy egy T-rex neki állna-e hajkuraszni egy embert?
Tul kis falat, tul sok energiat nem erdemes bele fektetnie hogy üldözze.
Az orostlán se egerészik
13/14 A kérdező kommentje:
12: na hát ez az… max desszertnek lennénk jó nekik. Fél fogára nem elég…
jan. 22. 10:16
14/14 anonim válasza:
Az ember csak kis falat viszont ínyenc falat szóval desszertnek biztos elfogyasztaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!