Többlet energiát termelő kísérleti gépet építek, amely analóg Orffyreus kerekével. Mi a véleményetek sikerülhet állandó mozgásban tartani a kerekemet?
Általában a hozzád hasonló mentalitású kísérletezők akkor szoktak leállni ezzel a nagy lelkesedéssel, és ezzel a túltolt egóval, amikor 3-4 év alatt egy Mercedes árát elköltik fejlesztésre, teljesen hiábavalóan.
Természetesen az elv-ben továbbra is hisznek, csak a gyakorlati megvalósítást akarják csiszolgatni tovább, mert a bibi csak ott lehet. Szerintük.
[És természetesen ha 20 év alatt, egy családi ház árát elköltve sem sikerül megépíteni a készüléket - még utána is én leszek az szerinted, aki vakon HISZ a tudományban, és nem Te leszel az aki a szamárságokat benyalja.]
Én egyszerűen látni szeretnék egy ilyet. De nem a youtube-on, ahol gyakran még a konyha padló-burkolata alatt is mezőgenerátorok vannak beépítve és lecsempézve. Mert a kattintás pénzt hoz...
anonim: Igazad van .A kétkarú emelők helyett, egyszerűbb megoldást is kitalálhattam volna a súlyok rögzítésére, de már készen vannak, ezeket fogom beépíteni. A súlyok kilövésére szolgáló rúgók automatizált kioldása kis energiaveszteséggel, ez okozta a legnagyobb gondot. Mint tudod a szimmetriát
a sulyok kilövésével borítjuk, így az egyensúly elméletileg sohasem áll be.
1 súly a kerék külső kerületén 7 súly a tengely mellé rögzítve forog.
anonimnak: nem az örökmozgás, hanem a többletenergiatermelés lehetősége érdekel, mint ahogy a hullámtéri interferencia jelenségnél is előfordulhat.
Érdekelne, hogy bár a Noether elv jól deffiniáltan csak az energia megmara-dást szabályozza, hogy lesz ebből általános érvényű törvény, holott ha Wig-ner J. -re hallgatok ezt nem lehetne megtenni, mert szerinte sok más lehetőség nyitva marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!