Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért nem fog a tollam?

Miért nem fog a tollam?

Figyelt kérdés
Évek óta egy uni tollat használok, mindig veszek bele új betétet, ha kifogy. A problémám az, hogy nemrég cseréltem benne, és most elkezdett nem fogni, írás közben egyre halványodott, pedig még alig haszáltam. Egy-két szót le tudok írni vele, aztán utána kész, vége, nem fog tovább. A betét meg még szinte tele van tintával. Lehet ezzel valamit csinálni, vagy hagyjam a francba és vegyek másikat?
2010. okt. 17. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Vegyél új tollat, olcsóbb, mint betétet venni a régibe.

1 eurós boltban egy csokorral adnak 300 forintért.

2010. okt. 17. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A tollbetétek között van néha selejtes is. Elég egy pici szennyeződés és már nem is forog rendesen a golyó, a golyóstoll "lelke".
2010. okt. 17. 16:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek üzenem:

Nem olcsóbb, legalábbis ha nem valami extra gagyi tollat akarok venni. Megnéztem, az a fajta toll, amit én használok, 450 forintba kerül, a bele való betét meg csak 150-be. Egy toll áráért három betétet tudok venni :) Nem mellesleg nem termelek újabb szemetet azzal, hogy az amúgy tökéletes tollaimat kidobálom csak azért, mert kifogyott a betétből a tinta :)

Kár, hogy a mai világban mindenki csak kidobálja a fölöslegesnek vélt dolgait, régen sokkal jobban megbecsültek mindent :(

2010. okt. 24. 12:56
 4/4 A kérdező kommentje:
(extra gagyi = folyat, vastagon fog, ronda a színe, kis csomók keletkeznek a hegyén amik összekenik a papírt, stb...)
2010. okt. 24. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!