A víz megjelenése előtt miben fürödtek az emberek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 10:46
11/17 anonim válasza:
Azt értem, ha valakinek fogalma sincs a válaszról. Azt viszont nem értem, ha valaki értelmesen és világosan elmeséli vázlatosan, azt miért nézi a sok tudatlan hülyének. Vagy talán meglepődött, hogy valaki érti?...
Azért én csak annyiban egészítem ki, nyáron tóban, folyóban, télen lavórban. vagy semmiben.
12/17 A kérdező kommentje:
Gondolom, ha magát is mikroszkópikusan vizsgálnák, találnánk bőven hibát, ugyebár khm khm.
2023. szept. 6. 07:25
13/17 anonim válasza:
A vessző elé nem rakunk szóközt.
A helyes forma: "mikroszkopikusan".
P.S.
Ez csak egy makroszkopikus és teljesen részrehajlásmentes anonim vizsgálat volt!
:-)
14/17 A kérdező kommentje:
akkor, ezúton, és, vesszőkkel, ellátva, hogy, legyen, min, vesződni, küldök, ami, nem, köldök, egy számot-
2023. szept. 6. 08:10
15/17 anonim válasza:
Szerintem ide ez a zeneszám illik:
16/17 A kérdező kommentje:
2023. szept. 6. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!