Mivel lehet közömbösíteni, vagy enyhíteni az LSD hatásait?
Figyelt kérdés
2009. jan. 1. 16:50
11/17 anonim válasza:
Úgy tudom, ha valaki füvet szív az LSD mellé, akkor kevésbé hat, vagy hamarabb lejön a szerről.
12/17 anonim válasza:
A hatást gyorsan megszünteti, a tripet leállítja 15-30 mg Diazepám (Válium) orálisan vagy lassan, intravénásan beadva. Használatos még a klórpromazin (Thorazin, Magyarországon Hibernal néven forgalmazzák – forgalmazták?) 50 mg-os dózisban. Ez utóbbinak viszont sok kellemetlen mellékhatása van, alkalmazását kerülni kell, ha bármiféle gyanúja fennáll a drogok keverésének. Ugyanis ha az LSD mellett DMT is található a szervezetben, az eredmény fordított lesz, rohamokra is lehet számítani. A hatás csökkentéséhez niacin vagy B3 vitamin ajánlott. A hiedelmekkel ellentétben a C vitamin valószínűleg nem csökkenti, hanem erősíti a hatást!
13/17 anonim válasza:
Úgy tudom, ha valaki füvet szív az LSD mellé, akkor kevésbé hat, vagy hamarabb lejön a szerről.<----Ehez annyit írnék hogy a fű max vissza terelget az LSDre.
Amúgy ha jól emlékszem egy leírásban vagy könyvben tudja a halál naszóval ott azt olvastam hogy elvileg az antidepresszáns gyógyszerek.
14/17 anonim válasza:
Személyes tapasztalat... -> a fű felpörgeti benned még a dolgokat ha LSD-ztél,
a vége fele amikor nagyon le akartam jönni spurit (speedet) szippantottam és az lehozott valamennyire. A környezetemben több embert is lehozott róla...
15/17 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy banánt kell enni, meg tejet inni
16/17 anonim válasza:
Elméletileg az alkohol lehoz bár nekem az nem jött be, a fű 100% hogy nem hoz le. Sokan azt mondják hogy szexelni nem lehet alatta de lehet, sőt még elaludni is...(tapasztalatok).
17/17 anonim válasza:
Alkohol. Fű véletlen se... Fűtől még jobban megborulsz, ha azért akarnád enyhíteni mert para van netán és rászívsz, olyat fogsz átélni hogy meghasad benne a lelked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!