Brutális, kegyetlen, pusztító eső van jelenleg Budapesten, és idén a csapadék sokszorosa annak, ami egész évben volt tavaly. Mi történt Magyarországon, hogy ennyire kegyetlen időjárás lett?
Semmi. Az időjárás mindig időjárás volt.
Reggel napsütés, dél felé kánikula, délután 3 felé
hatalmas zuhé, felszabadult a természet, a kert, aztán
kellemesen hűvös nyári este.
Volt, hogy jégeső esett, viharos szél, tornádó, stb.
Szinte egész télen bokáig-térdig jártunk a hóban.
Benneteket megfú a szél, máris pánikba estek.
Na ugyan mi történik már 20-30 éve? Át alakul a Föld időjárása, lassan nálunk lesz Görögországi időjárás, és hozzájuk húzódik a mi időjárásunk, normális havat évek óta nem láttam(Miskolciként) Athénba meg azt sem tudták hirtelen mit kezdjenek a több centis hóval.
Lehet örülni, vagy aggódni, de a világ átalakul, a globális felmelegedés miatt.
Nem azért mondom, de idén egy panaszkodó gazdát nem hallottam még. Mostanában nincs idejük rá, úgy néz ki.
Az egyiknek most dőlt ki a fala a sok terménytől. Még azt is megérhetjük, hogy pár terménynek tényleg lemegy az ára.
9-es abban biztos lehetsz, hogy a kukorica olcsó nem lesz. Annak lesz ugyanis szem rajta, aki locsolta, a többi már el van száradva szerte az országban. Nem, nem kisebb szemek, kevesebb csővel. El van száradva a kukorica.
Egyébként a terményárak most nem is olyan borzasztóak, sőt kifejezetten alacsonynak mondhatóak. A kenyér viszont drága. Nem tudom mitől, mert nem a liszttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!