Milyen csillagászati jelenség lesz a 2012-es napkitöréskor?
FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK !!
Nem én vagyok a 101-edik aki ilyen kérdést tesz fel mert én nem arra a hülye világvége elméletre vagyok kíváncsi, hanem másra.
Azt olvastam hogy valami páratlan csillagászati jelenség lesz csak nem tudom mi. Mi lehet az? És mi lesz a hatása a földre?:) Pl sötét lesz stb, engem érdekelne mert biztos érdekes látvány lehet:D
A helyedben nem vonnam ketsegbe az angolomat, eleg sok tapasztalatom van, kulfoldon voltam eleg sokaig.
Csak annyit uzenek, hogy go riding the quater-horse and screw yourself..
köszi az együttérzést :)
az esetek többségében képes vagyok röhögni azokon az eszement marhaságokon, amit a média képes összezagyválni, a hiszékeny jónép, meg még ezt az egybiteseknek tervezett kutyulékot is lelkesen félreérti.
(nem, nincs olyan, hogy kivéve, a ...... újság! az ún. tudományos tv csatornák, meg külön bekaphatják, annyi különlegesen ínyenc baromságot képesek tudományos ismeretterjesztés címén összehordani...)
igaz, hogy 2012 után nehéz lesz a 2012- ese világvégéről jsolgatni, de nem kell félteni őket - eddig sem zavarta a gondolkodásukat, hogy az emberiség történelme során még nem nagyon jött be egy világvége jóslat sem, pedig volt belőle elég.
kedves MrMultiErudite!
készséggel elhiszem, hogy anyanyelvi szinten vágod az angolt - mindössze arra kiséreltem meg célozni kis gonoszkodásommal, hogy talán nem ártana el is olvasni azt, amit belinkeltél...
jut eszembe: mi újság a 600.000 éves ciklussal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!