Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen csillagászati jelenség...

Milyen csillagászati jelenség lesz a 2012-es napkitöréskor?

Figyelt kérdés

FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK !!

Nem én vagyok a 101-edik aki ilyen kérdést tesz fel mert én nem arra a hülye világvége elméletre vagyok kíváncsi, hanem másra.

Azt olvastam hogy valami páratlan csillagászati jelenség lesz csak nem tudom mi. Mi lehet az? És mi lesz a hatása a földre?:) Pl sötét lesz stb, engem érdekelne mert biztos érdekes látvány lehet:D

2010. okt. 14. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha majd sikerült kigugliznod a nasa cikk fordítását, mesélhetnél egy kicsit a 600.000 éves ciklusról is...
2010. okt. 14. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
nandras: Rendkívül együttérzek veled. Én biológusként az antievolucionistákkal szoktam megküzdeni ugyanezeket a köröket a Blikkből vett félinformációktól kezdve a féltudományos féldefiníciókon át a "csak azt az érvet fogadom el, ami nekem tetszik" elvig. Neked annyi vígaszod van, hogy 2012 után el fognak múlni a 2012-es kérdések. Mennek a zöld kezek, már csak szildaritásból is. ;)
2010. okt. 14. 19:14
 13/16 anonim ***** válasza:

A helyedben nem vonnam ketsegbe az angolomat, eleg sok tapasztalatom van, kulfoldon voltam eleg sokaig.

Csak annyit uzenek, hogy go riding the quater-horse and screw yourself..

2010. okt. 14. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:

köszi az együttérzést :)

az esetek többségében képes vagyok röhögni azokon az eszement marhaságokon, amit a média képes összezagyválni, a hiszékeny jónép, meg még ezt az egybiteseknek tervezett kutyulékot is lelkesen félreérti.

(nem, nincs olyan, hogy kivéve, a ...... újság! az ún. tudományos tv csatornák, meg külön bekaphatják, annyi különlegesen ínyenc baromságot képesek tudományos ismeretterjesztés címén összehordani...)

igaz, hogy 2012 után nehéz lesz a 2012- ese világvégéről jsolgatni, de nem kell félteni őket - eddig sem zavarta a gondolkodásukat, hogy az emberiség történelme során még nem nagyon jött be egy világvége jóslat sem, pedig volt belőle elég.

2010. okt. 14. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:

kedves MrMultiErudite!

készséggel elhiszem, hogy anyanyelvi szinten vágod az angolt - mindössze arra kiséreltem meg célozni kis gonoszkodásommal, hogy talán nem ártana el is olvasni azt, amit belinkeltél...

jut eszembe: mi újság a 600.000 éves ciklussal?

2010. okt. 14. 19:28
 16/16 anonim válasza:
A napkitörést a tudósok 2012 Végére tudják Jósolni a napkitöréskor a földön nagyon gyorsan pár perc alatt nagyon meleg lessz lehetséges hogy 60 celsius foknál is melegebb lessz de ez nem tart sokáig na az igazi gondot nem ez jelenti hanem az elektromosság a földön az összes elektromost eszköz:telefon tv rádió számítógép stb.Azaz minden müszer ami energiával megy. és ez elég nagy gond lessz ha csak pár napig is tart.
2010. okt. 19. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!