Nem undi egy kicsit hogy 4 milliárd éves vizet kell igyunk?
Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 22:24
21/30 anonim válasza:
A hülyé magyarok meg úgy se hiszik el , hogy magyarok építették. zsidó propaganda.
22/30 Gugu Gabor válasza:
Én mindig szoktam magamnak csinálni hidrogénből és oxigénből frisset, bár szerintem a hidrogén atomoknak van egy kis triceratops utóíze
23/30 Daniel Prime válasza:
Számomra inkább az az undi, amikor valaki kólát és hasonló édes löttyöket iszik víz helyett.
Kólauborkával kivétel :)
25/30 anonim válasza:
Azt bezzeg senki nem vizsgálja, hány éves kaját eszünk. Na meg itt van a levegő, ami belélegzünk. Ráadásul amit az egyik ki, azt a másik be.
És mindenki milliárd évekről beszél. És mi volt az ősrobbanás előtt? Azrt mert nem tudjuk, már lehet fogyasztani?
Az ősember legalább pár tízezer (százezer) évvel frissebbet kapott.
26/30 Daniel Prime válasza:
@25
Én most ittam egy kis kvark-glüon plazmát!
27/30 anonim válasza:
Nincs gond csak napi fél littyó pálesszel le kell csapatni hogy fertőtlenítsd magad.
28/30 anonim válasza:
Az ne zavarjon hogy te is ezekből a több milliárd éves molekulákbol épülsz fel
29/30 anonim válasza:
Kedves olvtársak, ezt a kérdést nem kellene áttenni a humor rovatba? Legalábbis én nagyon jókat derültem a válaszokon! Némelyiknél majdnem leköptem a monitort a röhögéstől. Feldobtátok a napomat annak ellenére, hogy a kávém is...hűha... micsoda vizből készülhetett? 🤣
30/30 anonim válasza:
26# én meg éheztek. Nekem még ilyen hülyéktől kell megvédenem a világegyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!