Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha felrobbanna Paks atomerőműv...

Ha felrobbanna Paks atomerőműve, akkor az milyen hatással lenne Magyarországra, illetve mit kéne tenni?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 22. 08:31
1 2
 11/14 Avair2010 ***** válasza:
87%
Amint látod a szomszédban is ügyelnek a háború kiélezett harcai ellenére az atomreaktorokra, hiszen azzal saját seregüket is megdöglesztenék a harcoló felek. Az előttem felszólalók nyilván többet tudnak a dologról, mint én, de annyit én is: ilyesmitől nem kell tartanod. Inkább örülj neki, hogy létezik, mert a villamos áram árát ez tartja fizethető áron, és a magyar büdzsé nyilván nem áll úgy, hogy ki lehessen váltani a termelését mással.
2023. ápr. 29. 20:03
 12/14 anonim válasza:
83%
Kihalna az a sok proli, aki ott, a városban él.
2023. júl. 6. 05:32
 13/14 anonim válasza:
100%

"a villamos áram árát ez tartja fizethető áron, "

Kár, hogy a rendszerhasználati díjat nem tartja fizethető áron.

2023. júl. 8. 15:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A rendszerhasználati díjat Mészáros nem tartja fizethető áron. Ha nem sarcolná a lakosságot, akkor vajon miből gyűlne neki össze az évi százmilliárd forint tiszta nyereség?
2023. júl. 8. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!