Mi történne egy 100 teslás mágneses térben lévő emberi szervezettel hosszú és rövid távon?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 13:27
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy fizikailag lehetséges-e megépíteni olyan berendezést, amely képes tartósan ilyen indukciójú mágneses mezőt létrehozni.
Ilyen erős mágneses mező viszont valószínűsíthetően halálos lenne, mert megakadályozná a normális véráramlást, esetleg koagulációt váltana ki a testnedvekben.
2/5 Kólauborkával válasza:
Illetve a mágnesezhetö fémeket szerintem elég gyorsan rántaná ki a testedböl - nem tudom mennyire vagyunk életképesek 0 vas meg egyéb fémek nélkül.
3/5 anonim válasza:
4/5 Kólauborkával válasza:
Ne foglalkozz vele, van a tudomány kategóriában egy ember - elsö reg: gyámhivatalra futkosva - aki mindent lepontoz és duzzog, mert….mindegy is.
A lényeg, hogy ne vedd a szívedre.
5/5 anonim válasza:
Csak találgatni lehet. Annyi biztos, hogy 5-10 T csak kisebb zavarokat okoz (kisebb idegi bizsergés, szédülés, hasonlók).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!