Lehet belőllem e téren valami? Mert annyira szerencsétlenül csinálom? (. )
Történelem fakultációra járok és írnom kellett egy felelettervet a világgazdaság kialakulásáról. A tanár adott hozzá szempontokat is. De én valahogy egyáltalán nem vagyok jó ebben, nem tudok annyira helyesen és pontosan fogalmazást írni, nem veszem figyelembe a lényeget. Úgy vettem le, hogy marhára rossz volt, amit csináltam, mert emeltszinten a felelet 20 perc én meg köbö 5 percig beszéltem. Nincsenek jó gondolataim. Hülye lennék? Ha gyakorolok, lehetek jobb is? Mármint úgy értem, hogy akinek nincs tehetsége ehez, gyakorlással elsajátítható? Annyira beégtem és a motivációm alábbhagyott...( történelemmel szeretnék foglalkozni ) Bocsánat, csak nem igazán tudtam, melyik témába írjam.
17|L
Szerintem is fejleszthető, ha foglalkozol vele. Olvass utána téged érdeklő dolgoknak, nézz történelmi témájú filmeket, stb.
Aztán beszélgess valakivel csak úgy, társalgás szinten ezekről. Vagy ha épp nincs ott senki, akkor a falnak add elő, hogy mit gondolsz erről vagy arról. :)
"Egy vereségből többet tanulsz, mint ezernyi győzelemből."
Pl. eljutottál oda, hogy kérdéseket teszel fel, és nem a szokásos törifaktos-gőggel teszed mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!