Milyen szakirodalmat, elektronikus könyvtàrat,folyóiratot javasoltok amit forràsként fel szabad tüntetni egy szakdolgozatban?
Bárhonnan, én minden internetes oldalt, könyvet, e-könyvet, folyóiratot, cikket megjelöltem dátummal együtt.
Igaz villamosmérnöki, de ebben nem hiszem, hogy nagy különbség lenne.
Egyfajta ökölszabály, bár Magyarországon még csak most van terjedőben, hogy az a szaklap, aminek van DOI száma, az elfogadott, legitim szakirodalomnak számít. Függetlenül attól, hogy megjelenik-e nyomtatásban, avagy nem.
Bár nem vagyok közgazdász, én mindenképpen az academia.edu-val, a JSTORE-, RESEARCHGATE-tel és a Web of Science-szel kezdenék. Ezekben általában tudományterület/-ág szerint lehet keresgélni a cikkek között.
Az első ingyenes, a többi pedig a legtöbb könyvtárban (értsd: egyetemi könyvtár, városi könyvtárak) elérhető.
Hajrá! :)
Google scholar-on tudsz keresni cikkekre
sci-hub on pedig ingyen le tudod oket tolteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!