Ki tud három példát adni erre? (lent. )
ritkán pontozok csak olvasgatni szoktam itt, de erre muszáj volt adni egy zöld kezet :D
"Persze mi is kötekedhetnénk, mert enyhén szólva is hiányzik pár vessző az írásodból, pedig az is általános iskolai tananyag :P "
Kedves utolsó! Örülök, hogy megtaláltad a(z egyik) hibát a kommentemben. Kíváncsi lennék, hogy mennyi ideig, és hányszor olvastad vissza a sajátodat, hogy még véletlenül se lehessen belekötni. :) És érdekelne, hogy végül is a "...kritizálsz valakit azt tedd..." mondatrészedben, a "valakit" és az "azt" szó közé miért nem írtál vesszőt, illetve meddig rágódtál azon, hogy kellene-e oda egyáltalán vagy sem. :P
maci
tejóég.
most hogy visszanézek a kérdésemre nem is tudtam hogy ti itt vitáztok a megfogalmazás miatt :O .
kösz annak aki igazat adott nekem,tulajdonképpne nem nagyon törődtem azzal,hogy hogy fogalmazzam meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!