Valóságban létezhet hogy akire ennyiszer rá lőnek nem hal meg azonnal?
Filmben volt olyan hogy valakire 9 mm-es pisztollyal rálőttek kb 8-at. Nem halt meg azonnal, hanem csak összerogyott de életben maradt még nagyjából 1 percig, négykézláb mászni úgy ahogy tudott és kb 2 perc után halt meg.
Akire test-szerte (nyak alatt és comb fölött) ennyiszer rálőnek 9 mm-es lőszerrel, a valóságban létezik hogy ne haljon meg azonnal vagy legalábbis el ne ájuljon? Szív, tüdő, gyomor, máj, vese, stb mind létfontosságú szervek, azon felül a lövés miatti sokk miatt szinte azonnal elájulna az illető nem?
Nicolae Ceaușescu Kivégzés nincs meg?
Szó szerint szitáválövik és a “tudomanyok asszonyát”
Ahogy beszélik
Aki érte látta lőtte
És még a videon is hallani a halálhörgest
Nem 8x lőttek hanem 188x
Keress rá ha estleg kimaradt volna
Ez nagyon függ attól, hova érkeznek a lövések. Ha úgy találja el a fejedet, akkor az instakill. De fejlövést is túl lehet élni.
A fájdalom kapcsán is: attól függ. Láttam riportot olyanról, aki a lövés után semmit nem érzett (akkor). Van, aki nem fájdalomként írta le, amikor eltalálták, hanem egyfajta forró, égető érzésként. De ha pl. a térdkalácsod találják el, annál erősebb fájdalom kevés létezik.
Szóval extrém szerencsés esetben túl lehet élni 8 lövést, főleg ha 9mm-esről beszélünk. Ha 7.62-essel találnának el 8x, akkor tartós tejet ne vegyél. Ha meg .50cal-el, ráadásul 8x, akkor te leszel a következő " megoldhatatlan 3D puzzle" játék címpéldánya.
Persze a filmek szeretnek dramaturgizálni, úgyhogy azzal vigyázni kell, mert a valóságtartalmuk tudjuk milyen.
Én is hallottam olyan sztorit, hogy a rendőr sörétes vadászpuskával szitává lőtte a deikvens mellkasát, de az ollet még futott egy háztömböt mielőtt összesesett volna.
Nekem is az a véleményem, hogy a filmek átugorják a hosszas kiszenvedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!