Szerintetek a Tesla új áraival képes lesz legtöbb európai és német prémium márkát kicsinálni? Új óriás présgépével egyetlen darabból fog állni a fő karosszéria, így gyorsabb gyártás kevesebb szerelés lesz... (videó)
„Szerintetek a Tesla új áraival képes lesz legtöbb európai és német prémium márkát kicsinálni?”
Nem, a Teslát csinálja ki a БМП-1:
https://www.youtube.com/watch?v=yyUh4MANYHo
„Tehát még angolul sem tudsz...”
Az angol a világ legidiótább nyelve.
5
Te kapálni is csak egy tízéves tanfolyam után lennél képes, sőt még madárijesztőnek sem felelnél meg. Ha te meg olyan tanultnak képzeled magad, akkor végezd már el a négy tagú CR fázistoló lánc analízisét.
„Az internetes keresők korában okoskodni akar a legbutább emberke is.”
Igen, én buta vagyok, hát akkor bizonyítsd be, hogy te milyen okos vagy, lássuk a megoldást. E kérdést már hozzád hasonló nagyképű senkinek feltettem, egyetlen egy sem volt képes megoldani, csak mellébeszélni. Te sem vagy képes többre.
Szerinted ma olvastam, akkor linkeld már ide a megoldást az internetről. Na lássuk megtalálod-e, hol olvastam? Egyébként mindenki magából indul ki, te is tipikus példája vagy a mai végtelen buta embernek (okostelefonja van, esze nincs), aki azt hiszi, hogy az interneten, mindenre talál megoldást. Mellesleg hiába is találnád meg, legfeljebb a szóközöket értenéd belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!