A kép mögé nézés tanítható?
Volt egy kérdés ahova válaszoltam, amikor pont bejött hugom és látta hogy egy képet nézek.:
Azt kerdezi mit nezek ezen? Mondom a lovat. Kep moge szerett volna nezni, de nem tud.
Vagy esetleg ezt nem sok ember tudja? Szerintem nagyon jo dolog, igy puszta szemmel 3D-ben nézni a képekeket, vannak egesz erdekesek is.
Tanítható persze, de kb három perc, csupán rá kell vezetni az embert, hogy ne fókuszáljon. Erre a legegyszerűbb módszer, ha a kezedben van a lap. Elrakod tőle messze, hogy nézzen rá, majd közelebb viszed a képet, és közben az illetőnek nem szabad fókuszálni. Hirtelen összeáll a kép :) Aki egyszer rájött, hogy lazíthatja el a szemizmokat, neki már menni fog onnantól.
Amúgy ezek a képek már meglehetősen régi találmányok, de szeretem őket én is :) Van egy stereomaker nevű ingyenes program, azzal mi is csinálhatunk ilyen képeket :)
engem évekig szívattak ilyen sztereogramokkal de még soha nem láttam semmit, pedig egészséges a szemem.
biztos tanítható, olvastam róla hogy hogy kéne, de nálam nem működik. :)
a legegyszerűbb ha nézel egy pontot és elkezdesz bambúlni :D
és már látod is
Sziasztok!
Mikor először hallottam e képekről, azt hittem egy valós képet fogok látni. Rá kellett jönnö, m mikor sikerült végre ráfókuszálnom, hogy csak egy textúrikus ábra, olyan mintha egy fúra mintájú textilbe csomagolnák a megjelenítésre szánt alakzatokat.
Próbáld meg így körül írni a Húgodnak - lehet, hogy ő is egy igazi képet vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!