szerintem úgy kell elképzelni mint a műnyulat, amivel az agárversenyen szívatják a kutyákat, ráadásul még kitalált is.
vagy ha vannak az örömöt jelentő dolgok, nálam például evés, ivás, még több ivás, szex, cigizés, kávézás, akkor azoknak a dolgoknak a hiányát nevezhetjük boldogtalanságnak, a korlátlan lehetőségét pedig ugyan nevezhetnénk boldogságnak, csak nem tűnik kivitelezhetőnek.
2010. szept. 30. 17:00
2/10 anonim válasza:
Számomra a boldogság mikor önfeledten szórakozhatok. Ezt úgy értem, hogy barátokkal jól érzem magam. Ez nálam általában az utazás, egy adott helyre, és megnézzük, körbejárjuk, csomó fotó...:)
2010. szept. 30. 17:25
3/10 anonim válasza:
Ha elérek egy célt, amiért sokáig küzdöttem.
2010. szept. 30. 17:32
4/10 anonim válasza:
ha az asszony majd abbahagyja az ordítást
még vagy fél óra
2010. szept. 30. 17:39
5/10 anonim válasza:
én mindig boldog vagyok tehát nem tudnék konkrét dolgot mondani. van egy célom, a körülmények (eltartanak, van időm, nem zavar senki) ideálisak a megvalósításához, azzal foglalkozhatok amit szeretek (vagyis hát teljesen ez nem igaz, mert nem mondanám hogy szeretek tanulni, de jó érzés hogy tudom, majd egyszer kifizetődik a dolog. :D) szóval nekem ez most a boldogság, a mostani időszak. 19L
2010. szept. 30. 17:52
6/10 anonim válasza:
ja, hozzátenném hogy természetesen akkor és azt csinálok amit akarok, szóval ha épp el akarok menni egy buliba akkor elmegyek, ha meg akarok venni valamit megveszem.. szóval nem csak tanulok napi 24ben. xD
2010. szept. 30. 17:53
7/10 anonim válasza:
Elégedettséget. És vannak boldog pillanatok is.
2010. szept. 30. 17:54
8/10 anonim válasza:
azt lehet nem veszed észre ha ép az vagy, de ha el mulik az tuti észre fogod venni...
2010. szept. 30. 18:01
9/10 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Az a baj, hogy ha nem figyelünk oda, akkor a viszonyítási alap mindig följebbkúszik és egyre több, nehezebb feltételt szabunk a boldogságunknak. "Majd akkor leszek boldog, ha..." Ez a módszer nem jó. Le kell szorítani a feltételrendszert és apróságoknak is örülnünk kell(ene); a napsugárnak, a kedvesünknek, egy mosolynak,
2010. szept. 30. 18:17
10/10 anonim válasza:
Azt nevezik boldogságnak, amikor mindened megvan(pontosabban nem kell több), és teljesen nyugodt állapotban vagy. Vagyis a vágytalanságot és érzelmi állapotoktól való mentességet jelent a boldogság számomra, hiszen ekkor szabadultál meg a félelemtől teljesen, és ekkor érzed magad teljesnek, mert nincsen úgymond szükséged semmire, semmi pluszra már, mert tudod és beláttad, hogy mi történik, vagyis mindened meg van itt és most. Ohh és ez a fajta boldogság nem múlik el. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!