ZH írás menne, de van egy rossz szokásom. Leküzdhető, vagy elhanyagolható?
Jövőhéten fogunk írni geometria ZH-t, 3 hét múlva jön a matematika. Életem első ZH-i (leszámítva az informatika "kis zh-t"). Az a gond velem, hogy értem én a dolgokat, csupán ha én számolok az katasztrófa. Geometrián lesz 4-5 feladat, nekem ez X lapot vesz igénybe, mert nagyon nem vagyok helyigényes. Teszek sok helyre segítőleges jegyzeteket (mint pl. (5n+25)^2, ilyenkor felfirkantok gyorsan egy "5n+25 5n+25"-öt, és így szorzom össze, mert nekem könnyebb ha látom, hogy mit csinálok konkrétan). Ha sietek akkor főleg nem vagyok helyigényes. A gyakorló füzetem is úgy néz ki, hogy elkezdek egy példát, a következő példa már a következő oldalon van.
Magyarul ha ZH-ra kerül a sor, én 5 feladatra 5 lapot adnék körülbelül be. Arra nem hinném, hogy lenne időm, hogy átírjam az egészet normális formába.
Szerintetek nagyon álljak rá arra, hogy megtanuljak rendezett lenni, esetleg használjak majd ZH-n külön lapot a "segéd jegyzet"-eknek?
Előbb-utóbb felnősz a feladathoz.
PótZH forever! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!