Ultra erős mágnes horoggal,hogyan lehet levenni a vasról?
2022. nov. 18. 17:32
2/11 anonim válasza:
Lerántani,letépni,lehúzni le lehet őket,azért mert akár 500kg-ot is elbír a mágnes nem jelenti azt hogy 501kg-os erőkifejtéssel lehet leszedni róla.
Nézz meg pár mágneshorgászós videót a Youtube-on,simán leszedik őket a legjobban mágnesezhető páncélszekrényről is miután kihúzták az iszapból.
3/11 A kérdező kommentje:
1# Ennél erősebb mágnes nincs,dfe ha igen akkor arról hogy a viharba szeded le?
2# Na pont ebből adódik a kérdés,letépni,lehúzni,a bemutató videóban rácsimpaszkodik és tartja,a csavarokat is össze szedi akkor azt meg pajszervassal kellene leszedni?Na ez a 22-es csapdája.
2022. nov. 18. 19:44
4/11 anonim válasza:
Nem érted a poént (1 vagyok). Ha nem lehetne leszedni róla egyszerűen a dolgokat, akkor nem használná senki. Van erősebb mágnes, úgy hívják hogy elektromágnes, és abból egész szép példányok vannak pl. a fúziós reaktorok prototípusaiban. Állandó mágnesből is létezhet erősebb. Egyébként nem kell mindent elhinni, amit videókban látsz, mert ennyi erővel már rég a plafonhoz ragasztottam volna magamat a cipőmre cseppentett 2 csepp pillanatragasztóval.
5/11 anonim válasza:
Hevítés hatására legyengülnek a mágneses tulajdonságok
6/11 anonim válasza:
Egyszerűen valami erősebb fóliába burkolod a mágnest használat előtt, azután a vasdarabokat, fóliával együtt lehúzod.
Ez a trükk még az igen erős neodin-mágneseknél is működik.
7/11 anonim válasza:
#6 az ötlet nem rossz, de azért neodímiumot akartál mondani, nemde? Vagy ez valami újfajta technológia?
8/11 anonim válasza:
Egy rúd alakú szerszámmal ráfogsz, és oldalra billentéssel könnyen lejön!
9/11 anonim válasza:
"Neodímiumot akartál mondani" Igen, ez a pontos megnevezés, csak a becenevét használtam.
10/11 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Szerintem a kérdést nem úgy értelmezitek mint én.Arról nem szól a fáma,hogy különórákat kell venni hogy a mágnest eltávolitsuk arról amit már megfogott.Tudom,a reklám az reklám és felnagyitják a picit elefántnak vagy mamutnak.De akkor is marad a kérdés,milyen egyszerübb praktikával lehet levenni azt a fránya mágnest a vasról vagy a vasat a mágnesról?Mert úgye a leányzó felpattint kettő mágnesnek nevezett agyament dolgot és rácsimpaszkodik mint blöki a hajitófára.De azt már nem mutatják,hogy vegye le.Rántással?Na ne má.Nem áll mindenki mellett egy erő bajnok.Ezek szerint nem az a fárasztó hogy megkeresse a vízben a fémtárgyat ha nem az,hogyan távilítja el?
2022. nov. 21. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!