Egyébként az emebriség nem fog kihalni még atomháború esetén se, csak az egyedszám csökken le.
2022. aug. 25. 15:09
3/13 anonim válasza:
Hát ja, így végignézve az eddigi tömeges kipusztulásokat (pl .kambrium, devon, triász, kréta) nehezen tudom elképzelni, hogy az ember, mint biológiai faj végleg eltűnne, de a jelenlegi társadalmunk valószínűleg felbomlana, és biztos visszaesnénk fejlettségileg. Az egyetlen,ami végleg kipusztítana minket, ha tényleg megröptetnénk azt a sok ezer atomot, na az lehet vinne mindent, de szerintem a globális felmelegedés csak lecsökkenti majd a populációt.
2022. aug. 25. 15:17
4/13 anonim válasza:
5... 4.... 3... 2... 1...
2022. aug. 25. 15:19
5/13 anonim válasza:
remélem minnél kevesebb!
megérett már emberiség ujabb aratásra!
2022. aug. 25. 15:21
6/13 anonim válasza:
~ 10 év
2022. aug. 25. 15:24
7/13 anonim válasza:
Szerintem még jó pár ezer év minimum. Mondjuk ha a kérdés az lett volna, hogy a jelenlegi társadalmi berendezkedésnek és a jelenlegi létszámnak, akkor jóval kevesebb.
2022. aug. 25. 15:33
8/13 Kólauborkával válasza:
Erre értelmes választ nem itt, hanem sehol sem fogsz találni, mert ugye a lottószámokkal többre mennénk, még “egyszerübb” is lenne megjósolni, mint ilyen bonyolult folyamatokat, de még “csak” az se megy…
Aki az állítja tudja a választ az meg szimplán hazudik…
2022. aug. 25. 16:41
9/13 anonim válasza:
Annyi van hátra, amennyit a körülmények, lehetőségek, feltételek megengednek.
2022. aug. 25. 20:06
10/13 anonim válasza:
Itt igazából az a kérdés, hogy egy évtizeden belül lesz-e a fejlett társadalmak életében jelentős romlás.
Nos: Ukrajnában már van.
Máshol is lehet hasonló, de kisebb az esélye.
Illetve a globális felmelegedés miatt is biztos romlani fog az élet. A kérdés az, hogy mennyivel?
Szerintem sokkal. Ennek oka az, hogy vannak, akik megtehetik, hogy az ő életük semmit ne romoljon - DE csak azon az áron, hogy mindenki másé drasztikusan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!