Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyik az a TOP 3 legkisebb...

U. Xorter kérdése:

Melyik az a TOP 3 legkisebb egész szám, ami nem fordult elő sehol az emberiség írott történelmében?

Figyelt kérdés
A digitálisan tárolt számokat nem számítsuk írottnak.

2022. júl. 10. 11:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én leírnàm, hogy melyikek azok, de akkor az már nem lenne lejegyzetlen, így inkább megtartom magamnak.
2022. aug. 22. 10:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"számítsuk" persze, magyarul meg én fogok megtanulni.

Milyen értelemben a "történelmében"? Milyen szövegekben? Egészen más nagyságrendben használtak számokat pl. peresben (ezekből jó sok fennmaradt szerencsére, sok esetben pl. földrajz kutatásoknál kincsesbányák ezek az iratok), birtok levelekben, adománylevelekben, útleírásokban, csatákban, utasíásokban, jogszabályokban hol keressük? És pontosan mire is gondolsz fejtsd már ki bővebben.

2022. aug. 22. 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mérő féle egyszámjáték történelmi léptékekben? Vagy mire vagy kíváncsi?
2022. aug. 22. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
7: júl. 10. 20:41: Szerintem reménytelen. Én azt nem értem, hogy miért nincs az bevezetve, hogyha valaki totálisan idióta akkor kötelező legyen neki megjeleníteni a felhasznló nevét (ne lehessen anonim). Sokat segítene mindenkinek. Ugyanígy azok is akik rendre haszontalan választ adnak (pl. kevesebb mint 3.5 pipájuk van) az adott kategóriában jelenjen meg a felhasznló nevük. Sokat javítana az oldal használhatóságán.
2022. aug. 22. 12:39
 15/16 NTBS ***** válasza:
100%
Furcsa kérdés. Nem tudom a választ, de szerintem senki sem tudja.
2022. aug. 22. 13:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez valamelyik nem egy- vagy kétjegyü egész szám lesz.
2022. nov. 29. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!