Izzadtságszag vs. Hagymaszag?
Figyelt kérdés
Csak engem emlékeztet az egyik szag a másikra?2010. szept. 20. 11:13
1/7 anonim válasza:
Az izzadtságszagot elvileg a vajsav okozza, a hagyma szagát pedig allil szulfidok. Szerintem ezek szaga nem hasonlít, de hát ki tudja? :)
2/7 anonim válasza:
Nem csak téged emlékeztet.Szerintem is a gerjedt hónaljszag nagyon hasonlít a hagymaszagra...undorító!
3/7 anonim válasza:
"Szerintem is a gerjedt hónaljszag nagyon hasonlít a hagymaszagra...undorító!"
Csak azt is tudnod kellene hogy a vajsav a bőr védelme érdekében keletkezik egy természetes élettani folyamatban.Akinek erős és hamar keletkezik hónaljszaga annak a vajsav képződése nagyobb mint másnak.
4/7 anonim válasza:
lehet, hogy egy hagymát evő állat hónaljszagát szippantottad be
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, milyen lehet a gerjedt izzadtságszag, de az erjedt izzadtságszag szerintem nem hasonlít a hagymaszagra, max a rohadt hagymáéra.
6/7 anonim válasza:
Engem sem emlékeztet, sztem inkább olyan savanyú szaga van az izzadságnak.
7/7 anonim válasza:
"Csak azt is tudnod kellene hogy a vajsav a bőr védelme érdekében keletkezik egy természetes élettani folyamatban.Akinek erős és hamar keletkezik hónaljszaga annak a vajsav képződése nagyobb mint másnak."
Nem az volt a kérdés mi okozza a szagot,hanem hogy hasonlítanak-e egymásra!Egyébként meg akármi okozza a hónaljszagot,akkor is undorító ha valaki nem kezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!