A hypo rongálja a DNS-t és a szagmaradványt ?
Figyelt kérdés
Láttam egy filmet ott a bankrablók szétlocsolták és csak kíváncsi vagyok. Ben Affleck rendezésében: Tolvajok városa2022. ápr. 25. 01:22
1/6 anonim válasza:
Igen, a lugok karositjak, roncsoljak a dns-t.
2/6 hollófernyiges válasza:
Inkább arról van szó, hogy a hipó minden szerves anyagot roncsol.
4/6 anonim válasza:
Meg zsíroldó is, szerintem az ujjlenyomatokat is használhatatlanná teszi.
5/6 anonim válasza:
A hypot nem tudod mindenhova odaonteni, ahol dns maradvanyok lehetnek. Pl. megolted az anyosod, es a teljes szobat fellocsolod hipoval. De az anyos beledvajta a kormeit, es a korme alatt tobb, mint sok beazonosithato maradvany van. Vagy meglebbent a szel, es egy hajszalad a polc tetejen landolt.
Szoval, ne szamits arra, hogy majd hipoval korbelocsolsz mindent.
6/6 anonim válasza:
"hipoval korbelocsolsz mindent"
Ennél rafináltabb vagyok. Permetezőgéppel és ultrahangos ködgenerátorral szórom szét, hogy valóban mindenüvé eljusson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!