Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Igaz lehet ez az elmélet?

Igaz lehet ez az elmélet?

Figyelt kérdés

Ez elmélet szerint ugye van az ősrobbanás.

Ami valójában egy másik dimenzióban lévő világban felrobbant.. mondjuk petárda vagy valami más.

Nekik akik a másik dimenzióban vannak ez a robbanás csak egy pillanat, nekünk viszont akik itt vagyunk több ezer év és végignézhetjük ahogy az apró szikradarabok szállnak szana-szét.

2010. szept. 14. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én olyanon gondolkoztam, hogy mi van, ha a Nap egy atommag, és a bolygók az elektronok körülötte? Mármint egy másik dimenzióban... Ami persze sokkal-sokkal nagyobb...
2010. szept. 14. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Nos igen,meglehet,hogy a napunk egy atommag, és annyira lelassult itt az idő, hogy ami nekünk egy élet, az másik dimenzióban fel nem fogható mértékű idő.
2010. szept. 14. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, minden viszonyítás kérdése. Az ősrobbanás utáni pillanatban gondolhatta volna bárki is(tegyük fel hogy volt) hogy lesz egyszer akkora a világegyetem hogy egy atom elférjen benne? Lett, sőt nagyobb is egy picivel. Vagy amikor eltűnik az összes csillag, utána a fekete lyukak is, maradnak neutrínók. Kiszámolták hogy több tízmilliárd fényév sugarú körben fognak keringeni egymás körül, és lehet hogy ők fognak alkotni egy "atomot". Valszeg az időnek mindegy hogy az ősrobbanástól telik el annyi idő hogy akkora legyen az univerzum mint egy atom, vagy mostani állapottól hogy akkor legyen egy atom mint most az egész világegyetem.
2010. szept. 14. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ki tudja? Lehet, hogy az egész univerzumunk egy üveggolyóban van.
2010. szept. 14. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Másik világ lehet, de abban ne reménykedj, hogy atom belsejében vagyunk.

Az atomok alapvetően különböznek pl. egy naprendszertől.

Ennek ellenére készült már erről könyv:

[link]

...de még jó régen, amikor még nem tudták ezt.

2010. szept. 15. 01:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A világon végtelen számú elmélet van, ami igaz lehet. Például az is egy elmélet, hogy minden ember feje fölött lebeg egy láthatatlan, műszerekkel kimutathatatlan viziló. Ezt az elméletet ugyanannyira lehetséges bizonyítani, mint a tiedet, szóval ugyanannyi értelme is van.
2010. szept. 15. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy olyan elméletről olvastam, hogy mi mind egy fekete lyuk belsejében élünk.
2010. szept. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!