Mi a neve ennek? Találhatok rá esetleg valami mintát?
Nekem ez valahogy elég értelmetlen...
Vagy én vagyok a hülye, vagy csak azért, mert nem mondtad mivel kapcsolatban kaptad a feladatod, vagy mert idióták állítják össze a tanterve.
Én így gondolom, de hogy hogyan tovább?
1. tanár
2. szeret tanítani
3. jó nevű gimnázium
Ez egy kreatív feladat, azért faktos. Az a lényege, hogy oldd meg fantáziából, ne pedig minták alapján. Az "elkúrják az oktatást" író hülyegyereknek meg üzenem, hogy őt kúrták el, de nagyon amikor hagyták megszületni.
Szóval a feladat agyalj ki egy történetet, de igazából használhatsz egy bármilyen sztorit. Ha te találod ki, akkor több a kreativitás oldala, de ha más történetéből írod, akkor az a kihívás, hogy hogyan tudod pontosan X szóba sűríteni az adott dolgot.
Columbo (főszereplő, egy szóval)
különc nyomozó (leírás két szóval)
egy nő lakása (helyszín három szóval)
csavaros kérdéseket tesz fel (esemény négy szóval)
állandóan kialszik az olcsó szivar (mellékszál öt szóval)
az ajtóban megjelenő komornyik kávét kínál (mellékesemény hat szóval)
STB
"Az "elkúrják az oktatást" író hülyegyereknek meg üzenem, hogy őt kúrták el, de nagyon amikor hagyták megszületni."
Minősíteni egy értelmetlen feladatot és minősíteni egy személyt két külön dolog. Te is egy bunkó tirpák bölcsész lehetsz, aki azt hiszi, hogy lett valaki, mert diplomát szerzett egy büfészakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!