Föld órája akció (nem tudtam melyik kategóriába tegyem) részeseként te is ki fogsz kapcsolni szombaton berendezéseket?
Figyelt kérdés
Szombaton rendezik meg az idei Föld órája akciót, a szervezők arra kérik a kezdeményezéshez csatlakozókat, hogy este 20 óra 30 perctől egy órára kapcsoljanak ki otthonukban minden elektronikus berendezés, és kapcsolják le a világítást – közölte a WWF Magyarország szerdán.#Föld órája, kikapcsolás, áramtalanítás
2022. márc. 23. 20:13
1/5 anonim válasza:
Nem. Környezetvédő beállítottságú vagyok, de ez egy egészéves dolog nálam, nem évente egy órás pozőrködés.
Ültess fát, szedj szemetet, menj tömegközlekedéssel dolgozni, szigeteld le a házad, stb sok módja van annak, hogy ennél a jelképes egy óránál többet tegyél a környezetért.
2/5 anonim válasza:
Nem. Nem üzemeltetek feleslegesen semmit, ami meg kell az kell.
3/5 anonim válasza:
Persze, majd pont este... aztán gyertyával világítok, hogy ne vakoskodjak, vagy mi? ...
Nálam egyébként is 2 napig áramszünet volt, úgyhogy én 48 évre előre letudtam ezt a dolgot.
4/5 anonim válasza:
Egy évre kivetítve egy óra az 100/8760=0,011%, ez is csak akkor, ha mindenki betartaná. Sokra nem megyünk ezzel. Ez csak látszat tevékenység, ehelyett a mindennapi életben kellene környezet tudatosabbnak lenni.
5/5 anonim válasza:
aki ezt erölteti, az valoszinuleg nem sokat tud az erőművek működéséről, konkrétan szopatják ezzel az elektromos hálózat üzemeltetőjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!