Hogyan érik el, hogy a bolti tojáslikőr, kávélikőr hosszú ideig emulzió marad, és nem válik szét a két fázis?
Figyelt kérdés
Ha házilag készítenék ilyen likőröket, akkor pár naponta fel kellene rázni, hogy ne váljanak szét a fázisok. A nagyüzemi előállításnál mit tesznek hozzá? Felületaktív anyagot?2022. jan. 30. 00:26
1/2 A nagy Levin válasza:
Valószínűleg emulgeálószert raknak bele.
2/2 anonim válasza:
Maga a tojássárgája is egy hatékony emulgeálószer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!