Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan érik el, hogy a bolti...

Hogyan érik el, hogy a bolti tojáslikőr, kávélikőr hosszú ideig emulzió marad, és nem válik szét a két fázis?

Figyelt kérdés
Ha házilag készítenék ilyen likőröket, akkor pár naponta fel kellene rázni, hogy ne váljanak szét a fázisok. A nagyüzemi előállításnál mit tesznek hozzá? Felületaktív anyagot?
2022. jan. 30. 00:26
 1/2 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Valószínűleg emulgeálószert raknak bele.
2022. jan. 30. 01:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Maga a tojássárgája is egy hatékony emulgeálószer.
dec. 7. 06:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!