Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Koronavírussal kapcsolatos...

Koronavírussal kapcsolatos egyszerű kezelési lehetőség ebben a videóban? Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

---> https://www.youtube.com/watch?v=sgZNOuryxyU

Vélemények ? A vírust elvégre nem is lehet fertőtleníteni, nem ? :"DD

2021. dec. 25. 17:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

A COVID-dal kapcsolatban sürgősen felejtsd el a videót és az összes hasonló baromságot.

Az a vírus nem úgy működik, hogy belemászik az orrodba, és vár egy darabig, vajon "fertőtlenítesz"-e. Az rögtön megy tovább olyan sejtekbe, ahol szaporodni tud. Ezért kell ellene oltást kapnod (lehetőleg sokkal előbb, mint megfertőződsz). Nagyjából tekintsd úgy, mint a lakásajtódat. Járkálsz ki be, de nem ott tudnak megfogni, hanem előtte kint, vagy a lakásodban. Mert ott tartózkodsz.

2021. dec. 26. 12:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy a videó butaság. DE. Miért van lepontozva a fiziológiás sóoldatos orröblítés, orrspray-használat?

Igen, lehet, hogy öntisztuló dolog az orr, de HA száraz a lakás levegője vagy szennyezett a levegő vagy az embernek van egy kis refluxa (a visszaáramló sav bánthatja az orrnyálkahártyát is akár) / allergiája / bármi egyebe, akkor életmentő.

Én meg se lennék nélküle, viszont így, hogy használom, majdnem tökéletes az orrlégzésem.

Legalább millió helyen láttam, hogy ajánlják. Akár Salvus gyógyvízzel is.

2021. dec. 26. 13:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, amiért én javaslom, aki ért is hozzá és amiért a sok oltásellenes szerint az oltas sz.r, mert az orvosok ajánlják
2021. dec. 26. 14:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Már meg sem lep, hogy le vagyok pontozva, bármilyen szakmai kérdésnél sokszor én vagyok a hülye fotelorvos, az ecetes fokhagymás borogatást ajánló pedig a legokosabb. Igaz, itt én egy szóval sem írtam mi lennék, azt sem írtam, hogy az orr átöblítése a covidra lenne jó.
2021. dec. 26. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!